Keitä me dagsmarkilaiset olemme – Katjan tarina

Keitä me dagsmarkilaiset olemme – Katjan tarina

Tuotantopäällikkö Katja Honkasalo on luontainen dagsmarkilainen pitkänlinjan koiraharrastuksena vuoksi. Tälläkin hetkellä kotona arkea piristää 3 hännänheiluttajaa. Dagsmarkilla Katjan vastuulla ovat tuotekehitys ja laadunvalvonta, parasta työssä onkin asiakkailta tulevat ihanat palautteet.

Hei, kuka sä olet?
Olen Katja Honkasalo, 28-vuotias ja asun Turun lähellä Liedossa. Olen luonteeltani iloinen, tarkka ja päättäväinen – teen aloittamani asiat loppuun asti. Perheeseeni kuuluu mieheni ja kolme sileäkarvaista collieta Veera, Eetu ja Aino sekä kääpiöluppakani Vinski. Harrastan koirieni kanssa aktiivisesti tokoa, agilityä ja rally-tokoa sekä erilaisten temppujen opettelua ja luonnossa liikkumista. Harrastan myös valokuvausta ja valokuvauskohteena ovatkin useimmiten koirani.

Kuinka kauan olet työskennellyt Dagsmarkilla?
Koulutukseltani olen elintarviketekniikan insinööri. Minua pyydettiin mukaan Dagsmarkiin alkuvuodesta 2017 ja olenkin ollut mukana lähes alusta asti kehittämässä Dagsmarkin tuotteita. Olen aikaisemmin tehnyt tuotekehitystyötä toisessa koira-alan yrityksessä, lisäravinneyritys FitDogissa.
Mikä on roolisi Dagsmarkilla?
Toimin Dagsmarkissa tuotantopäällikkönä eli vastaan tuotteiden laadusta ja tuotekehityksestä. Laadunvalvontatehtäviin kuuluu mm. yrityksen omavalvonta ja HACCP-järjestelmä. Tuotekehityksessä suunnittelemme ja testaamme uusia tuotteita asiakkaiden toiveet huomioiden. Työpäivääni kuuluu mm. tapaamisia yhteistyökumppaneiden ja johtoryhmän kanssa, työtehtävien hoitamista kotitoimistossani ja muutaman kerran kuussa olen tehtaallamme Etelä-Pohjanmaalla, jossa teemme mm. koeajoja tuotekehitykseen liittyen.

Mitä eläimet ja lemmikit merkitsevät sinulle?
Koirat ovat minulle elämäntapa ja niiden hyvinvoinnista huolehtiminen on minulle tärkeää. Siksi on hienoa, että Dagsmarkilla saamme valmistaa rakkaille perheenjäsenillemme kotimaista ja puhdasta lähiruokaa.

Miksi Dagsmarkilla on hyvä olla töissä?
Työni Dagsmarkilla yhdistää harrastukseni, koulutukseni sekä kiinnostuksen kohteeni ja on mahtavaa olla mukana tässä huipputiimissä luomassa uutta lemmikeillemme! Parasta työssä on ihanat asiakaspalautteet koiranomistajilta, kun koiran voivat hyvin ja osa Dagsmarkin ruokaa syövistä koirista on saanut jopa helpotusta allergioihin tai muihin terveysongelmiin. 


Takaisin blogiin