Skip to main content

Ostoskori

Haaveissamme on ollut jo jonkin aikaa tarjota laadukasta lähiruokaa koirien lisäksi kissoille. Nyt meillä onkin ilo juhlia kotimaisen kissan märkäruoan syntymää ja Suomen valloitusta.

ILVES, TIIKERI ja LEOPARDI ruokakupilla

Kotimaisissa märkäruoissamme on maukas ja proteiinipitoinen koostumus. Ne ovat kaikki viljattomia, eikä niissä ole soijaa, lisättyä sokeria tai säilöntä- ja väriaineita.

Märkäruokauutuudet on nimetty isojen kissojen mukaan Dagsmark ILVEKSEKSI, TIIKERIKSI ja LEOPARDIKSI. Nimi on enne, sillä lahjoitamme tänä vuonna tuotosta 2 % WildCats Conservation Alliancelle uhanalaisten amurintiikerien ja amurinleopardien suojelutyöhön. Näin ruokakupilla voi tehdä hyvää sekä omalle pikkukissalle että vähän isommillekin.

Valitsemme joka vuosi uuden lahjoituskohteen, jonka valintaan lemmikinomistajat saavat mahdollisuuden vaikuttaa loppuvuodesta.

Rakkaudesta kissoihin

Kissanruokamme on tehty rakkaudella ja rakkaudesta kissoihin. Ehkä klisee, mutta totta, joten jatkamme häpeilemättä samalla linjalla. Koko Dagsmark syntyi halusta tarjota omille lemmikeillemme kotimaista puhdasta ruokaa – siis rakkaudesta ja rohkeudesta. Saattaa kuulostaa sokeriselta, mutta sitä ei lemmikinruoissamme ole.

Haluammekin omistaa uudet kissanruokamme kaikille niille kissoille, joilla persoona on kokoa suurempi. Kissoille, jotka tietävät mitä haluavat ja milloin. Kissoille, jotka opettavat meitä, koettelevat meitä, kuuntelevat meitä ja sallivat meidän silittää huolemme pois. Kissoille, jotka luulevat itsestään vähän liikoja. Ansaitusti.

1