Kaupallinen johtaja Arita Lindblad sopii Dagsmarkin tiimiin kuin kirsu kuonoon! Parasta työssä ovat tietenkin laadukkaat tuotteet ja arvot, joiden takana on helppo seistä.

Hei, kuka sä olet?
Olen Arita Lindblad. Asun Vantaalla aviomieheni ja kahden koirani kanssa. Perheeseeni kuuluu myös kaksi aikuista tytärtä ja kolme ihanaa lastenlasta. Luonteeltani olen iloinen, vauhdikas ja nopea toimissani. Puhun paljon, mutta osaan myös kuunnella.

Toimin Dagsmarkin kaupallisena johtajana, eli vastuullani on myynti ja uusasiakashankinta. Tavoitteenani on saada Dagsmarkin nappulat mahdollisimman moneen myymälään asiakkaiden saataville.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Rakastan viettää aikaa koirien kanssa ulkoillen ja lastenlasteni kanssa touhuten. Mummin kullatkin rakastavat koiria, joten voimme kaikki yhdessä tehdä erilaisia asioita. Olen harrastanut agilityä monta vuotta, mutta tällä hetkellä minulta puuttuu harrastekoira. Sopivan näyttelykoiran löytäessäni haluaisin aloittaa uudelleen myös koiranäyttelyissä käymisen. Käyn paljon uimassa, ja harrastan muita lajeja fiiliksen mukaan.

Miten olet päätynyt Dagsmarkille ja koiranruokien maailmaan?
Koulutukseltani olen merkonomi. Lemmikkituotteiden myynnin parissa olen työskennellyt jo vuodesta 1997. Taidankin olla tällä alalla jo aikamoinen konkari. Aloitin työni Dagsmarkilla elokuussa, joten tieni tämän tiimin ja tuotteiden kanssa on vasta aluillaan.

Työni syvempi merkitys syntyy siitä, kuinka tärkeänä pidän lemmikkien hyvinvointia. Koiranomistajien kannattaisi kyseenalaistaa, mitä heidän ostamansa koiraruoka oikeasti sisältää ja mistä raaka-aineet tulevat. Siihen pitäisi jokaisen koiranruuan maahantuojan ja valmistajan pystyä rehellisesti vastaamaan – ja Dagsmarkilla me pystymme.

Millainen työnkuvasi on?
Minulla on oikeastaan kolme työpistettä: kotitoimisto, Helsingin toimisto sekä autoni. Nautin liikkuvasta työstä, mikä onkin hyvä, sillä toimialueeni kattaa koko Suomen. Sovin asiakkaiden kanssa tapaamisajan ja käyn heidän luonaan kertomassa tuotteistamme. Näin laadukkaiden tuotteiden kohdalla on helppo perustella, miksi Dagsmark kannattaa ottaa kaupan koiranruokahyllyyn.

Kuulun myös Dagsmark Petfoodin johtoryhmään, jonka kanssa pidämme puhelinpalavereja kerran viikossa ja tapaamme kasvokkain kerran kuussa. Saatamme toki soitella toisillemme päivittäin moneenkin otteeseen.

Millaista on arkesi omien lemmikkien kanssa?
Eläimet ovat minulle kaikki kaikessa – eritoten tietysti omat lemmikit! Tällä hetkellä meillä on kaksi koiraa: 12-vuotias borderterrieri Gizmo ja 7-vuotias sileäkarvainen collie Iines. Kommelluksia näiden kavereiden kanssa on sattunut useita, mutta yksi on jäänyt parhaiten mieleeni. Oli 20 asteen pakkanen, ja Gizmo juoksi lenkillä vapaana. Vieressä virtaavassa joessa uiskenteli sorsia, joista Gizmo lähti jahtaamaan paistia itselleen. Se hyppäsi suoraan jokeen, muttei päässyt enää omin avuin ylös jyrkkää joen pengertä. Apua mikä tilanne! Onneksi sain jääkylmässä vedessä uitetun koiran ylös rantaan. Sieltä sitten juoksimme hirveää kyytiä kotiin ja suoraan saunan lämpöön.

Mikä on parasta työssäsi?
Työni on mielekästä. On ilo olla töissä yrityksessä, jonka tuotteisiin ja toimintaan uskoo täysin. Ylpeydellä saan myydä ainoaa kotimaista koirankuivaruokaa asiakkaille.

On helppo työskennellä sellaisessa porukassa ja yrityksessä, joka kannattaa samoja arvoja. Näin ihanan ja osaavan porukan kanssa on hienoa tehdä töitä.