Kilpailujen käyttöehdot

Tuotearvonta

Kuka voi osallistua?

Arvontaan osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Alle 18-vuotiaat saavat osallistua arvontaan vanhemman luvalla.

Kilpailuaika ja palkinnot

Kilpailuaika ja palkinnot mainitaan kilpailun yhteydessä Facebook- ja Instagram-sivuillamme olevassa sovelluksessa.

Henkilötietojen ja palautetietojen käyttö

Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että Dagsmark Petfood Oy voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain saatetaan ilmoittaa Facebook ja Instagram -sivullamme. Voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä ilmoitetulla tavalla. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.

Valokuvien käyttö

Oikeus valokuvaan on tekijällä. Mikäli Dagsmark Petfood Oy:n palveluissa tai kolmannen osapuolen palveluissa, joita yritys käyttää, kerätään valokuvia esimerkiksi kampanjaa tai kilpailua varten, käytetään niitä ainoastaan kyseistä käyttötarkoitusta varten. Mikäli yritys haluaisi käyttää kyseisissä palveluissa julkaistuja kuvia muihin tarkoituksiin, pyydettäisi valokuvan ottaneelta henkilöltä erillistä lupaa kuvan käyttöön.

Veroseuraamus

Dagsmark Petfood Oy maksaa palkintona olevien tuotteiden arpajaisveron. Palkinnot ovat voittajille verottomia.

Lisätietoja

Mikäli epäilemme vilppiä, on Dagsmark Petfood Oy:llä oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita. Dagsmark Petfood Oy pidättää oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia. Voittajilla on kaksi viikkoa aikaa vastata yhtedenottoon, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja. Osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin ja Instagramiin.