Kissat ja ruokinta

#kotimaastakissalleni

Kissoille, jotka luulevat itsestään vähän liikoja

Jokainen kissa ansaitsee laadukasta ja maistuvaa lähiruokaa kuppiinsa. Dagsmarkin kotimaiset kissanruoat ovat ammattilaisten huolella suunnittelemia ja ne saavat vaativimmankin tassuttelijan kehräämään. Kissanruokamme ovat maistuvia sekä proteiinipitoisia, ja niissä on sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet.  

Tutustu raaka-aineisiimme
Ruokapakkauksen ikoni, pussi, pinkki

Kuivaruokamme valmistetaan kuivatuista ja jauhetuista raaka-aineista, jotka puristetaan nappuloiksi.

Raaka-aine ikoni, kana, pinkki

Kuivaruokamme sisältämästä proteiinista yli 90 % on eläinperäistä. Proteiinin eläinperäisyys kissanruoassa on tärkeää, sillä kasviproteiinit ovat kissalle osin käyttökelvottomia.

Reseptiikan ikoni respti, pinkki

Koska eläinrasva on kissoille tärkeä energianlähde ja ravintoaine, käytämme kuivaruoassamme maukasta kananrasvaa.

Raaka-aine ikoni, menulista, pinkki

Märkäruoissamme on kotimaista kanaa, kalkkunaa ja nautaa.

Kaikki märkäruokamme ovat viljattomia.

Kuivaruokamme ovat täysravintoa ja märkäruokamme täydennysravintoa. Kun kissasi syö märkäruokaa, tarjoa sen ohella kuivaruokaa.

Kissanruokien makutakuu

Me Dagsmarkilla olemme sen verran ylpeitä kissanruoistammeettä uskallamme antaa niille makuutakuun. Jos tuotteemme ei siis jostain korvia hörisyttävästä syystä maistu kissallesi, saat rahasi takaisin. Makutakuu on voimassa 40 päivää ostokuitin päivämäärästä.  

Tutustu makutakuuseen

Kotimainen kissanruoka

Vastuullisesti valmistettu

Me Dagsmarkilla haluamme näyttää esimerkkiä vastuullisena kissanruokavalmistajana. Uskomme, että niin eläinten kuin ihmisten hyvinvointi lähtee vastuullisista teoista, ja siksi vastuullinen tuotanto onkin meille sydämen asia.  

Meillä on oma vastuullisuusohjelma, laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain ja olemme avoimia tuotantoprosesseistamme. Käytämme tehtaallamme uusiutuvaa energiaa ja pyrimme pienentämään sekä päästöjä että hävikkiä. Myymme verkkokaupassamme satunnaisesti myös II-laadun tuotteita ja tuotekehityseriä.  

Lue vastuullisuudesta

Tuotteidemme valmistusmaa on Suomi ja tuotteillamme on Avainlippu. Kissan kuivaruoan sisältämistä eläinproteiineista hemoglobiinijauhoa ei ole saatavilla Suomesta tuotantoprosessimme vaatimassa muodossa, minkä vuoksi sen alkuperämaa on Hollanti. Siirrymme tämänkin raaka-aineen osalta kotimaiseen heti kun se on mahdollista. Märkäruoissa käyttämämme kanan kivipiiran saatavuus on Suomessa epävakaa, minkä takia kivipiiran alkuperämaa voi olla myös Ruotsi.

Lahjoitamme kissanruokien vuosittaisesta tuotosta 2 % WildCats Conservation Alliancelle.

Asiakaskokemuksia

Tiikeri on Minnin ja Martin suosikki, jokaikinen nappula häviää kupista. Jopa Minnin aina kiilloton turkki on alkanut kiiltää, eikä jätökset haise kuten ennen.

Nyt meidän kissoille kelpaa melkein vain Ilves-ruoka. Vanhaa kuivaruokaa menee aika vähän, ehkä he alkavat syödä sen sitten vasta, kun tämä ruoka on loppunut

Jessica

Väiski hylkäsi vanhan ruokansa, kun sai Ilves-ruokaa.

Mari

Ilves-ruoka meni kuin kuumille kiville. Kuusi kattia hotki kupin tyhjäksi heti, kun sain sen täytettyä. Nopeimmat tietty söivät hitaitten eväät, mutta aina oli kuppi tyhjä.

Arja & kissalauma Hilma, Ludde, Winski, Älli, Nasse ja Seriffi

Vipinä on ihan hulluna Tiikeri-ruokaan, eikä vanhat ruoat enää meinaa kelvata.

Tiikeri-ruoka on Minnin ja Martin suosikki. Joka ikinen nappula häviää kupista. Jopa Minnin aina kiilloton turkki on alkanut kiiltää, eikä jätökset haise kuten ennen.