Kissat ja ruokinta

#kotimaastakissalleni

Kissoille, jotka luulevat itsestään vähän liikoja

Jokainen kissa ansaitsee laadukasta ja maistuvaa lähiruokaa kuppiinsa. Dagsmarkin kotimaiset kissanruoat ovat ammattilaisten huolella suunnittelemia ja ne saavat vaativimmankin tassuttelijan kehräämään. Kissanruokamme ovat maistuvia sekä proteiinipitoisia, ja niissä on sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet.  

Tutustu raaka-aineisiimme
Ruokapakkauksen ikoni, pussi, pinkki

Kuivaruokamme valmistetaan kuivatuista ja jauhetuista raaka-aineista, jotka puristetaan nappuloiksi.

Raaka-aine ikoni, kana, pinkki

Kuivaruokamme sisältämästä proteiinista yli 90 % on eläinperäistä. Proteiinin eläinperäisyys kissanruoassa on tärkeää, sillä kasviproteiinit ovat kissalle osin käyttökelvottomia.

Reseptiikan ikoni respti, pinkki

Koska eläinrasva on kissoille tärkeä energianlähde ja ravintoaine, käytämme kuivaruoassamme maukasta kananrasvaa.

Raaka-aine ikoni, menulista, pinkki

Märkäruoissamme on kotimaista kanaa, kalkkunaa ja nautaa.

Kaikki kissanruokamme ovat viljattomia.

Kuivaruokamme ovat täysravintoa ja märkäruokamme täydennysravintoa. Kun kissasi syö märkäruokaa, tarjoa sen ohella kuivaruokaa.

Kissanruokien makutakuu

Me Dagsmarkilla olemme sen verran ylpeitä kissanruoistammeettä uskallamme antaa niille makuutakuun. Jos tuotteemme ei siis jostain korvia hörisyttävästä syystä maistu kissallesi, saat rahasi takaisin. Makutakuu on voimassa 40 päivää ostokuitin päivämäärästä.  

Tutustu makutakuuseen

Vastuullisesti valmistettu

Me Dagsmarkilla haluamme näyttää esimerkkiä vastuullisena kissanruokavalmistajana. Uskomme, että niin eläinten kuin ihmisten hyvinvointi lähtee vastuullisista teoista, ja siksi vastuullinen tuotanto onkin meille sydämen asia.  

Meillä on oma vastuullisuusohjelma, laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain ja olemme avoimia tuotantoprosesseistamme. Käytämme tehtaallamme uusiutuvaa energiaa ja pyrimme pienentämään sekä päästöjä että hävikkiä. Myymme verkkokaupassamme satunnaisesti myös II-laadun tuotteita ja tuotekehityseriä.  

Lue vastuullisuudesta

Tuotteidemme valmistusmaa on Suomi ja tuotteillamme on Avainlippu. Kissan kuivaruoan sisältämistä eläinproteiineista hemoglobiinijauhoa ei ole saatavilla Suomesta tuotantoprosessimme vaatimassa muodossa, minkä vuoksi sen alkuperämaa on Hollanti. Siirrymme tämänkin raaka-aineen osalta kotimaiseen heti kun se on mahdollista. Märkäruoissa käyttämämme kanan kivipiiran saatavuus on Suomessa epävakaa, minkä takia kivipiiran alkuperämaa voi olla myös Ruotsi.

Lahjoitamme kissanruokien vuosittaisesta tuotosta 2 % hyväntekeväisyyteen.

Asiakaskokemuksia

On ollut todella vaikeaa löytää laadukasta kissanruokaa, jota kissani syö. Hän oli kuitenkin erittäin tyytyväinen teidän valikoimaanne ja lisäksi minä olen erittäin iloinen todettuani tuotteidenne erinomaisen laadun.

Mikael L

Minulla on 3 kissaa jotka rakastavat Ilves kuivaruokaa sekä märkäruokaa. Haluttiin vain kertoa, että Ilves on parasta eikä sitä näköjään voita mikään.

Nina L ja kissat Siiri, Iiris & Luna

Tiikeri-märkäruoka on ehdoton suosikki tällä hetkellä. Hyvin sulavia lihaisia paloja ja sopivasti kastiketta. Vanhempi kissa 15v ja ihanaa, että
löytyi hänelle lemppari ruoka vielä eläkepäiville. Vatsa on herkempi kuin nuoruusvuosina ja kyllähän mielellään aina kotimaista ostaa, kun hinta/laatu suhdekin on vielä kohdillaan.

Marjo S

Ilves-ruoka meni kuin kuumille kiville. Kuusi kattia hotki kupin tyhjäksi heti, kun sain sen täytettyä. Nopeimmat tietty söivät hitaitten eväät, mutta aina oli kuppi tyhjä.

Arja & kissalauma Hilma, Ludde, Winski, Älli, Nasse ja Seriffi

Vipinä on ihan hulluna Tiikeri-ruokaan, eikä vanhat ruoat enää meinaa kelvata.

Ensinnäkin suurkiitos uusista kissanruoista. Toisekseen vielä suurempi kiitos hienosta vastuullisuusohjelmasta. Meillä sekä nelijalkaiset että kaksijalkaiset perheenjäsenet ovat riemuissaan tuotteistanne - ensin mainitut varmasti etupäässä maun vuoksi ja jälkimmäiset siksi, että voimme hassata rahamme kotimaiseen, vastuullisesti tuotettuun kissanruokaan monella tapaa huonompien murkinoiden sijaan.

Venla P