Kissat

#kotimaastakissalleni

Kissoille, jotka kuvittelevat itsestään vähän liikoja

Suomalaiset kissat ansaitsevat laadukasta ja maistuvaa lähiruokaa kuppiinsa. Kevään 2021 aikana tuomme lähikauppasi hyllyille kahta erilaista kissanruokaa, Ilvestä ja Tiikeriä. Valitse toinen tai testaa molempia.

Kissanruokamme ovat ammattilaisten suunnittelemia. Ne ovat maukkaita ja proteiinipitoisia, ja olemme valinneet niihin sulavuudeltaan erinomaiset, korkealaatuiset, raaka-aineet. Koska olemme ylpeitä reseptiikastamme, kissanruoissamme on makutakuu.

Makutakuumme

Jos tuotteemme ei maistu kissallesi, saat rahasi takaisin. Lähetä ostokuitti ja alkuperäinen pakkaus sisältöineen (vähintään puolet ruoasta jäljellä), niin hyvitämme ostamasi tuotteen postikuluineen(yksi tuote / talous). Makutakuu on voimassa 40 päivää ostokuitin päivämäärästä. Lisätiedot ja postitusohjeet löydät makutakuu-sivulta.

Katso makutakuu

Vastuullisuus

Me Dagsmarkilla rakastamme kissoja ja koiria, mutta rakkaus ei yksinään riitä. Uskomme, että eläinten ja ihmisten hyvinvointi lähtee vastuullisista teoista, ja siksi vastuullinen tuotanto onkin meille sydämen asia.

Arkisia vastuullisuustekojamme ovat esimerkiksi hävikin ja päästöjen pienentäminen, käytämme esimerkiksi uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Myymme verkkokaupassamme satunnaisesti II-laadun tuotteita ja koe-eriä. Laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain ja teemme korjaavia toimenpiteitä laskennan perusteella.

Tuotteiden alkuperä

Tuotteidemme alkuperämaa on aina Suomi, minkä voit todentaa jokaisesta pakkauksestamme. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä. Kissanruoan valmistuksessa käytämme laatustandardiemme vuoksi osittain ulkomaisia eläinproteiineja, hemoglobiinijauhoa ja kananmunan valkuaisjauhetta. Ne pitävät huolen siitä, että ruoan ravintosisältö on kissalle optimaalinen. Pyrimme siirtymään täysin kotimaisiin raaka-aineisiin vuoden 2022 alkuun mennessä.

ILVES- ja TIIKERI-kuivaruokien vuosittaisesta tuotosta lahjoitamme 2 % WildCats Conservation Alliancelle.

Kissan kotimainen kuivaruoka

Ruokapakkauksen ikoni, pussi, pinkki

Kuivaruokamme valmistetaan kuivatuista ja jauhetuista raaka-aineista, jotka puristetaan nappuloiksi.

Pakkaus ikoni, avoin laatikko, pinkki

Kuivaruoka säilyy 1,5 vuotta sen valmistumispäivästä. Kuiva nappularuoka säilyy parhaiten sen omassa pakkauksessa, suojattuna kosteudelta ja lämpötilan vaihteluilta.

Reseptiikan ikoni respti, pinkki

Koska eläinrasva on kissoille tärkeä energianlähde ja ravintoaine, käytämme tuotteissamme maukasta kananrasvaa.

Kierrätys ikoni, kolmion muodossa kiertävät nuolet, pinkki

Kaikki pakkauksemme voi kierrättää muovin keräyksessä.

Raaka-aine ikoni, kana, pinkki

Kuivaruokamme sisältämästä proteiinista yli 90 % on eläinperäistä. Proteiinin eläinperäisyys kissanruoassa on tärkeää, sillä kasvisproteiinit ovat kissalle osin käyttökelvottomia.

Kissanruoan makutakuu ikoni, kissanpää ja sydän, pinkki

Kissanruoalla on makutakuu. Jos tuotteemme ei maistu kissallesi, saat rahasi takaisin.

Asiakaskokemuksia

Tiikeri on Minnin ja Martin suosikki, jokaikinen nappula häviää kupista. Jopa Minnin aina kiilloton turkki on alkanut kiiltää, eikä jätökset haise kuten ennen.

Nyt meidän kissoille kelpaa melkein vain Ilves-ruoka. Vanhaa kuivaruokaa menee aika vähän, ehkä he alkavat syödä sen sitten vasta, kun tämä ruoka on loppunut

Jessica

Väiski hylkäsi vanhan ruokansa, kun sai Ilves-ruokaa.

Mari

Ilves-ruoka meni kuin kuumille kiville. Kuusi kattia hotki kupin tyhjäksi heti, kun sain sen täytettyä. Nopeimmat tietty söivät hitaitten eväät, mutta aina oli kuppi tyhjä.

Arja & kissalauma Hilma, Ludde, Winski, Älli, Nasse ja Seriffi

Vipinä on ihan hulluna Tiikeri-ruokaan, eikä vanhat ruoat enää meinaa kelvata.

Tiikeri-ruoka on Minnin ja Martin suosikki. Joka ikinen nappula häviää kupista. Jopa Minnin aina kiilloton turkki on alkanut kiiltää, eikä jätökset haise kuten ennen.