Kissoille,
jotka luulevat itsestään vähän liikoja

Sehän on miukumattakin selvää, että kissamme ansaitsevat parasta. Ne ansaitsevat kotimaista vastuullisesti valmistettua kissanruokaa, joka on puhdasta, turvallista ja maistuvaa.

Uudet kotimaiset kissan märkäruoat hiipivät hyllyihin

Dagsmark ILVES, TIIKERI ja LEOPARDI ovat maukkaita ja proteiinipitoisia valintoja kissan ruokakuppiin. Ne ovat viljattomia, eikä niissä ole soijaa, lisättyä sokeria tai säilöntä- ja väriaineita.

Saatavilla ruokakaupoista, erikoisliikkeistä ja verkosta. 

Kotimaista kanaa kastikkeessa täysikasvuisille kissoille.

Tutustu

Kotimaista kanaa ja kalkkunaa kastikkeessa täysikasvuisille kissoille.

Tutustu

Kotimaista kanaa ja nautaa kastikkeessa täysikasvuisille kissoille.

Tutustu

Makua ihan takuulla

Olemme kissanruokiemme maistuvuudesta enemmän kuin varmoja. Siksi uskallamme antaa niille makutakuun. Kokeile kotimaista!

Tutustu makutakuuseen

Ole hyväntekijä

Lahjoitamme kissanruokiemme tuotosta 2 % uhanalaisten amurintiikerien ja amurinleopardien suojeluun. Valitsemalla Dagsmarkin teet siis hyvää pienille ja isoille kissoille.

Kis kis, lue lisää!

Joka päivä on kissanpäivä

Halusimme tehdä maistuvan ruoan noille persoonaltaan tiikeriäkin suuremmille lemmikeille, jotka tietävät mitä haluavat ja milloin. Siis kissoille, jotka luulevat itsestään vähän liikoja ihan ansaitusti.

Lue lisää

Tiedätkö, mitä kissasi syö?

Hassua kyllä, valmistajien ei ole pakko ilmoittaa lemmikinruoan ja sen raaka-aineiden alkuperää. Me haluamme muuttaa tämän.

Lue lisää

Liha elintarvike-teollisuuden sivuvirroista

Mistä ne kana, kalkkuna ja nauta oikein tulevat kissanruokiimme? Ne tulevat suomalaisilta kumppaneiltamme elintarviketeollisuudessa.

Lue lisää

Paremmat toimintatavat, parempi mieli

Vastuullisuus on meille tärkeää niin tuotannossa kuin raaka-aineissa. Meillä on myös oma vastuullisuusohjelma, johon kuuluu ympäristöjärjestelmä.

Lue lisää