Skip to main content

Ostoskori

Lemmikinruoan ja sen raaka-aineiden alkuperää ei ole nykyisen lainsäädännön mukaan pakko ilmoittaa. Meistä tähän pitää tulla muutos.

Raaka-aineet elintarviketeollisuudesta

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle uudet suomalaiset kissan märkäruoat. Niissä käytetty liha eli kana, kalkkuna ja nauta ovat kaikki kotimaisia – esimerkiksi se kana tulee kirjaimellisestikin naapurista, nimittäin Naapurin Maalaiskanasta.

Liha saadaan elintarviketeollisuuden sivuvirroista. Siis niistä raaka-aineista, joita Suomessa ei olla totuttu syömään sekä koneellisesti erotellusta lihasta. Näin pienennämme hävikkiä, kun hyviä raaka-aineita ei mene hukkaan.

Märkä- ja kuivaruokaa makutakuulla

Kissanruokamme ovat huolella suunniteltuja, vastuullisesti valmistettuja ja vaativalla kissayleisöllä testattuja. Viljattomissa märkäruoissa makuja on kolme: Dagsmark ILVES (kana), Dagsmark TIIKERI (kana-kalkkuna) ja Dagsmark LEOPARDI (kana-nauta). Ne täydentävät kissan kuivaruokien valikoimaa, johon kuuluvat viljaton Dagsmark ILVES (kana) ja vehnätön Dagsmark TIIKERI (kana).

Olemme kissanruokiemme maistuvuudesta niin varmoja, että uskallamme antaa niille makutakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tuote ei maistu kissallesi, saat rahasi takaisin. Kokeile siis kotimaista!

1