Arvonnan säännöt 4.12

Tilaa Dagsmarkin uutiskirje ja osallistut arvontaan

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla kaikesta mitä Dagsmarkilla tapahtuu.
Kaikkien joulukuussa 2023 ja aiemmin uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta kokoaikalippuja Lemmikkimessuille Helsinkiin 20.-21.4.2023. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä.

Arvontasäännöt

1. Järjestäjä

Dagsmark Petfood Oyj, Ysitie 387 A, 32300 Mellilä, Y-tunnus 2792338-2

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua vähintään 16 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Dagsmarkin ja niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat mukana arvonnan järjestämisessä tai heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

3. Osallistuminen

Kaikki Dagsmarkin sähköpostilistalla olevat uutiskirjeen tilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa.

4. Palkinto

Arvonnan voittaja saa kaksi (2) kappaletta kokoaikalippuja Lemmikkimessuille Helsinkiin 20.-21.4.2023, arvoltaan 30 € / kpl. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Dagsmark maksaa arpajaisveron. Lahjakoodin voimassaolo on 6 kuukautta.

5. Arvonta, voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Arvonta suoritetaan tammikuussa 2024. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa yhden (1) viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuilla.
7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajalta erikseen pyydetty etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain Dagsmarkin uutiskirjeessä