Katter och utfodring

#franhemlandettillminkatt

För katter som tror lite för mycket om sig själva

Varje katt förtjänar högklassig och välsmakande närproducerad mat i sin skål.  Dagsmarks finländska kattfoder är omsorgsfullt utformat av proffs och får även den mest krävande kattnosen att spinna. Vårt kattfoder är välsmakande, proteinrikt och har råvaror som är utmärkta för matsmältningen.      

Ruokapakkauksen ikoni, pussi, pinkki

Vårt torrfoder tillverkas av torkade och malda råvaror som pressas till bitar.

Pakkaus ikoni, avoin laatikko, pinkki

Torrfoder håller i 1,5 år från tillverkningsdatumet. Torrt bitfoder förvaras bäst i sin egen förpackning, skyddat mot fukt och temperaturvariationer.

Reseptiikan ikoni, vaaleanpunainen

Eftersom animaliskt fett är en viktig energikälla och näringsämne för katter använder vi välsmakande kycklingfett i våra produkter.

Kierrätys ikoni, kolmion muodossa kiertävät nuolet, pinkki

Alla våra förpackningar kan återvinnas i plastinsamlingen.

Raaka-aine ikoni, kana, pinkki

Över 90 procent av proteinet i vårt torrfoder är av animaliskt ursprung. Proteinets animaliska ursprung i kattfoder är viktigt eftersom växtproteiner är delvis oanvändbara för katter.

Kissanruoan makutakuu ikoni, kissanpää ja sydän, pinkki

Kattfodret har en smakgaranti. Om din katt inte gillar vår produkt, får du dina pengar tillbaka.

Kattfodrens smakgaranti

Vi  på Dagsmark  är  så pass stolta över våra kattfoder  att vi vågar ge  dem en smakgaranti.  Om din katt,  av någon underlig anledning,  inte gillar vår produkt får du dina pengar tillbaka. Smakgarantin gäller i 40 dagar från datumet på inköpskvittot.  

Bekanta dig med smakgarantin

Finländskt kattfoder

Ansvarsfullt tillverkad

Vi  på Dagsmark  vill visa ett gott exempel som en ansvarsfull  tillverkare av kattfoder.  Vi tror att både djurs och människors välbefinnande grundar sig på ansvarsfulla handlingar och det är därför ansvarsfull produktion är en hjärtesak för oss.  Vi har vårt eget ansvarighetsprogram, vi beräknar våra koldioxidtasstryck varje år och vi är öppna om våra produktionsprocesser. Vi använder förnybar energi i vår fabrik och strävar efter att minska både utsläpp och svinn.  Vi säljer också ibland II-kvalitetsprodukter och testpartier i vår nätbutik.    

Läs mer om ansvarighet

Ursprungslandet för våra produkter är alltid Finland och våra produkter har märket Nyckelflaggan. Av de djurproteiner som ingår i torrfoder för katter finns hemoglobinmjöl inte att tillgå i Finland i den form som vår produktionsprocess kräver och därför är ursprungslandet för denna råvara Holland. Vi övergår också i fråga om denna råvara till ett inhemskt alternativ så snart det är möjligt.

Vi donerar två procent av den årliga avkastningen för torrfodren ILVES och TIIKERI till  WildCats Conservation Alliance.

Kunderfarenheter

Tiikeri är Minnis och Martins favorit, varenda bit försvinner från skålen. Till och med Minnis matta päls har börjat glänsa och lämningarna luktar inte som förut.

Nu duger nästan bara Ilves-mat för våra katter. Det gamla torrfodret äts ganska lite, kanske de börjar äta det först när det här fodret tar slut

Jessica

Väiski övergav sitt gamla foder när han fick Ilves-foder.

Mari

Ilves-fodret gick åt som smör. Sex katter mumsade i sig allt i skålen så fort jag hade fyllt den. Såklart får den som är först till matskålen först äta, men skålen var alltid tom.

Arja & kattflocken Hilma, Ludde, Winski, Älli, Nasse och Seriffi

Vipinä är helt galen i Tiikeri-fodret och det gamla fodret verkar inte duga längre.

Tiikeri-fodret är Minnis och Martins favorit. Varenda bit försvinner från skålen. Till och med Minnis matta päls har börjat glänsa och lämningarna luktar inte som förut.