Inhemskt för min hund

Vår första produkt, HÄME hundmat, anlände till butikerna i augusti 2017. Följande kom SAVO-torrfoder till hyllorna i mars 2018. Nu har vi utökat vårt sortiment och vår produktfamilj har utökat sig till den spannmåls fria LAPPI-torrfoder och EIRA, HANKO och LEVI för små hundar med små bitar. Våra produkter har utvecklats genom att lyssna på våra kunders önskemål. Produktfamiljen kommer också att expanderas i framtiden.

Bekanta dig med våra produkter

Dagsmark vill byta marknad för sällskapsdjur på en gång genom att erbjuda husdjur möjlighet att äta finsk, ren, ekologisk och spårbar mat.

Det har varit klart för oss från början att recept- och produktionsprocessen måste vara sådan att vi kan prata om den stolt och öppet. Vi vill också med vårt exempel förändra branchens nuvarande praxis att uppgivandet av ursprungsland för hundmat inte är obligatoriskt.

Förbundet för inhemskt arbete har beviljat företaget rätten att använda nyckelflaggan. Nyckelflaggan-ursprungs märke är ett tecken på kvalitet och bevisat ursprung. Så Dagsmarks mat är alltid från Finland, vilket kan verifieras från var och en av våra produktpaket. Vi är också den enda inhemska hundtorrmatstillverkare vars hela process ligger under livsmedelsmyndighetens kontroll.

Vi vill vara ett företag som ägs, älskas och används av finländarna. Vi vill vara en del av din och din hunds vardag, vilket ger en bra utgångspunkt för ett lyckligt hundliv.

Laura Strömberg
Verkställande direktör, Dagsmark Petfood Oy