Dagsmarks historia

För kärleken till husdjur

Finländsk mat för hund- och kattfolket med kämpaglöd

Dagsmark Petfoods historia fick sin början med ett samtal och önskan att mata hundarna i Finland med finländskt husdjursfoder.Förutom en bra idé och fängslande entusiasm behövde vi bara rulla upp ärmarna och börja jobba. De första hundfodren dök upp i butikerna ett år efter det samtalet.Våra egna hundar och en omfattande testgrupp övertygade oss om att riktningen var rätt.Resan har fortsatt och nu njuter inte bara hundar utan även katter av Dagsmarks närproducerade foder. Alla Dagsmarks produkter tillverkas ansvarsfullt av högklassiga finländska råvaror.Det är viktigt för oss att du som husdjursägare känner till ursprunget till ditt husdjurs foder och dess råvaror. ”Ansvarighet har varit en integrerad del av Dagsmarks affärsverksamhet från första början och den täcker hela värdekedjan. Husdjurens välbefinnande står i centrum för vår verksamhet, så det är särskilt viktigt för oss att säkerställa våra produkters kvalitet och säkerhet”, säger Laura Strömberg, VD för Dagsmark.

Ansvarsfull och lockar till diskussion

Våra kunder är kvalitets- och miljömedvetna, vilket utmanar och motiverar oss att kontinuerligt förbättra vår verksamhet. Vi bär vårt ansvar för husdjuren, vår personal och miljön, och vi har förbundit oss till en ansvarsfull produktion av mat. Vi beräknar vårt koldioxidtasstryck årligen, bygger för närvarande ett miljöledningssystem och har lyft målen för vårt ansvarighetsprogram till samma nivå som målen för vår affärsverksamhet.Som en finländsk arbetsgivare deltar vi också i den sociala debatten. Genom att föregå med gott exempel ändrar vi den nuvarande praxisen där det inte är obligatoriskt att ursprungsmärka husdjursfoder. Det är det för oss. Förbundet för Finländskt Arbete har beviljat oss rätten att använda märket Nyckelflaggan som du hittar på alla våra förpackningar.

Dagsmark är närproducerad mat från Finland

Dagsmark Petfood grundades år 2016

Företaget sysselsätter 15 personer

Dagsmark tillverkar närproducerad mat för husdjur, ansvarsfullt

Ansvarigheten återspeglas i dagliga handlingar, men också i strategiska val

Deltagande i den sociala debatten är viktigt för dagsmark-flocken

Vår personal har totalt 38 husdjur

Dagsmarks styrelse

Från allra första början har Dagsmark Petfood varit ett intressant objekt för investerare eftersom den finländska marknaden för husdjursfoder har stor potential. För närvarande är ett antal finländska privata investerare och släkten Pauligs investeringsbolag, English Tea Room, involverade i vår affärsverksamhet.Styrelsen består av Pekka Siivonen-Uotila (ordf.), Pia Hortling, Eduard Paulig, Niko Scharlin och Antto Ratia. Laura Strömberg är suppleant i styrelsen.

Dagsmark Petfoodin hallitus seisoo ryhmäkuvassa

Bakre raden: Niko Scharlin, Pekka Siivonen-Uotila (ordf.), Eduard Paulig, Antto Ratia. Främre raden: Pia Hortling, Laura Strömberg (vd).

Ledningsgrupp

Vi på Dagsmark Petfood älskar våra husdjur. Det är därför vi lovar att vara en del av ditt och ditt husdjurs vardag genom att erbjuda en bra utgångspunkt för ett lyckligt katt- eller hundliv.

Toimitusjohtaja Laura Strömberg istuu sohvalla neljän koiran kanssa

Laura Strömberg

verkställande direktör 050 501 5522 laura.stromberg@dagsmarkpetfood.fi www.laurastromberg.fi

Reija Hoffrén

operativ chef 044 553 3141 reija.hoffren@dagsmarkpetfood.fi

Pasi Kivilahti

försäljningschef 040 046 1802 pasi.kivilahti@dagsmarkpetfood.fi

Christoffer Wasastjerna

ekonomichef toffe@happipartners.fi

Personal

Våra samarbetspartner