Dagsmarkin tarina

Rakkaudesta lemmikkeihin

Kotimaista ruokaa sisukkaalle koira- ja kissakansalle

Dagsmark Petfoodin tarina sai alkunsa yhdestä puhelusta ja halusta ruokkia Suomen koirat kotimaisella lemmikinruoalla. Hyvän idean ja tarttuvan innostuksen lisäksi piti vain kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Ensimmäiset koiranruoat ilmestyivät kauppoihin vuosi tuon puhelun jälkeen. Omat koiramme ja kattava testiryhmä vakuuttivat meidät siitä, että suunta oli oikea. Matkaa on jatkettu, ja nyt Dagsmarkin lähiruoasta saavat nauttia koirien lisäksi kissat. 

Kaikki Dagsmarkin tuotteet valmistetaan kotimaisista ja korkealaatuisista raaka-aineista vastuullisesti.
Meille on tärkeää, että sinä lemmikinomistajana tiedät lemmikkisi ruoan ja sen raaka-aineiden alkuperän. 

”Vastuullisuus on kuulunut erottamattomasti Dagsmarkin liiketoimintaan alusta asti ja se kattaa koko arvoketjun. Lemmikkien hyvinvointi on toimintamme sydämessä, joten meille on erityisen tärkeää varmistaa tuotteidemme laatu ja turvallisuus”, sanoo Dagsmarkin toimitusjohtaja Laura Strömberg.

Vastuullinen ja keskustelua herättävä

Asiakkaamme ovat laatu- ja ympäristötietoisia, mikä haastaa ja motivoi meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Kannamme vastuumme niin lemmikeistä, työntekijöistämme kuin ympäristöstäkin, ja olemme sitoutuneet vastuulliseen ruoantuotantoon. Laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain, rakennamme parhaillaan ympäristöjärjestelmää ja olemme nostaneet vastuullisuusohjelmammetavoitteet liiketoimintamme tavoitteiden rinnalle.  

Suomalaisena työllistäjänä osallistumme myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Muutamme omalla esimerkillämme nykyistä käytäntöä, jonka mukaan lemmikkiruoan alkuperämaamerkintä ei ole pakollinen. Meille se on. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä, jonka löydätkin jokaisesta pakkauksestamme.

Dagsmark on lähiruokaa Suomesta

Dagsmark Petfood perustettiin vuonna 2016

Yhtiö työllistää 15 henkilöä

Dagsmark valmistaa lähiruokaa lemmikeille, vastuullisesti

Vastuullisuus näkyy arjen tekoina mutta myös strategisina valintoina

Osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun on dagsmarkilaisille tärkeää

Henkilökunnallamme on yhteensä 38 lemmikkiä

Dagsmarkin hallitus

Sijoittajille Dagsmark Petfood on ollut alusta asti mielenkiintoinen kohde, sillä Suomen lemmikkiruokamarkkinassa on iso potentiaali. Tällä hetkellä yritystoiminnassamme on mukana joukko suomalaisia yksityissijoittajia sekä Pauligin suvun sijoitusyhtiö, English Tea Room. 

Hallitukseen kuuluvat Pekka Siivonen-Uotila (pj), Pia Hortling, Eduard Paulig, Niko Scharlin ja Antto Ratia. Laura Strömberg on hallituksen varajäsen. 

Dagsmark Petfoodin hallitus seisoo ryhmäkuvassa

Takana: Niko Scharlin, Pekka Siivonen-Uotila (pj), Eduard Paulig, Antto Ratia. Edessä: Pia Hortling, Laura Strömberg (tj).

Johtoryhmä

Me Dagsmark Petfoodilla rakastamme lemmikkejämme. Siksi lupaamme olla mukana myös sinun ja lemmikkisi arjessa tarjoamalla hyvän lähtökohdan onnelliselle kissan- tai koiranelämälle.

Toimitusjohtaja Laura Strömberg istuu sohvalla neljän koiran kanssa

Laura Strömberg

toimitusjohtaja

050 501 5522
laura.stromberg@dagsmarkpetfood.fi
www.laurastromberg.fi

Reija Hoffrén

operatiivinen johtaja

044 553 3141
reija.hoffren@dagsmarkpetfood.fi

Jarno Erkamaa tehtanjohtaja

Jarno Erkamaa

tehtaanjohtaja

050 596 2734
jarno.erkamaa@dagsmarkpetfood.fi

Christoffer Wasastjerna

talousjohtaja
toffe@happipartners.fi

Henkilökunta