Tarinamme

Rakkaudesta lemmikkeihin

Kaikki alkoi puhelusta

“Kun Pekka soitti minulle ja ehdotti, että aloittaisimme koirien lähiruoan valmistuksen, innostuin heti!”, toimitusjohtaja Laura Strömberg muistelee.

Sarjayrittäjänä Pekka oli vakuuttunut siitä, että tämä hullu koirakansa haluaa ruokkia lemmikkinsä kotimaisella ruoalla – aivan kuten ruokkii itsensäkin.

Ensimmäiset Dagsmark Petfoodin tuotteet ilmestyivät kauppoihin vuosi puhelun jälkeen. Dagsmarkilaisten omat koirat ja kattava testiryhmä olivat vakuuttaneet yhtiön perustajajäsenet siitä, että suunta oli oikea. Kurssissa on pysytty, ja nyt lähiruoasta saavat nauttia koirien lisäksi myös kissat.

Dagsmark Petfoodin tehtaanseinä ja koira makaa nurmikolla tehtaan edessä

Yksinkertainen on kaunista

Dagsmark Petfoodin liikeidea tulee olemaan aina hyvin yksinkertainen: valmistamme laadukasta lähiruokaa lemmikeille. Ruokamme valmistetaan Suomessa, kotimaisista ja korkealaatuisista raaka-aineista kuten kanasta, kalasta ja kaurasta.

Asiakkaamme ovat laatu- ja ympäristötietoisia, mikä haastaa ja motivoi meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Kannamme vastuumme niin lemmikeistä, työntekijöistämme kuin ympäristöstäkin, ja olemme sitoutuneet vastuulliseen ruoantuotantoon. Laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain, rakennamme parhaillaan ympäristöjärjestelmää ja olemme nostaneet vastuullisuusohjelmamme tavoitteet liiketoimintamme tavoitteiden rinnalle. Työmme on meille tärkeää.

Suomalaisena työllistäjänä osallistumme myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Muutamme omalla esimerkillämme nykyistä käytäntöä, jonka mukaan lemmikkiruoan alkuperämaamerkintä ei ole pakollinen. Meille se on. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä, jonka löydätkin jokaisesta pakkauksestamme.

Avainlippu-merkki, kertoo kotimaisesta tuotteesta

Hallitus

Dagsmark Petfoodin hallitus seisoo ryhmäkuvassa

Takana: Niko Scharlin, Pekka Siivonen-Uotila (pj), Eduard Paulig, Antto Ratia. Edessä: Pia Hortling, Laura Strömberg (tj)

Sijoittajille Dagsmark Petfood on ollut alusta asti mielenkiintoinen kohde, sillä Suomen lemmikkiruokamarkkinassa on iso potentiaali. Tällä hetkellä yritystoiminnassamme on mukana joukko suomalaisia yksityissijoittajia sekä Pauligin suvun sijoitusyhtiö, English Tea Room.

Hallitukseen kuuluvat Pekka Siivonen-Uotila (pj), Pia Hortling, Eduard Paulig, Niko Scharlin ja Antto Ratia. Laura Strömberg on hallituksen varajäsen.

Johtoryhmä

Me Dagsmark Petfoodilla rakastamme lemmikkejämme. Siksi lupaamme olla mukana myös sinun ja lemmikkisi arjessa tarjoamalla hyvän lähtökohdan onnelliselle kissan- tai koiranelämälle.

Toimitusjohtaja Laura Strömberg istuu sohvalla neljän koiran kanssa

Laura Strömberg

toimitusjohtaja

050 501 5522
laura.stromberg@dagsmarkpetfood.fi
www.laurastromberg.fi

Reija Hoffrén

operatiivinen johtaja

044 553 3141
reija.hoffren@dagsmarkpetfood.fi

Pasi Kivilahti

myyntijohtaja

040 046 1802
pasi.kivilahti@dagsmarkpetfood.fi

Christoffer Wasastjerna

talousjohtaja
toffe@happipartners.fi

Henkilökunta

Dagsmark on lähiruokaa Suomesta

Dagsmark Petfood perustettiin vuonna 2016

Yhtiö työllistää 15 henkilöä

Dagsmark valmistaa lähiruokaa lemmikeille, vastuullisesti

Vastuullisuus näkyy arjen tekoina mutta myös strategisina valintoina

Osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun on dagsmarkilaisille tärkeää

Henkilökunnallamme on yhteensä 38 lemmikkiä

Yhteistyökumppanimme