Dagsmark Eira 1 kg

6,90 

Täysravinto pienelle aikuiselle koiralle

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivamuona pienen koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruuassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Pienikokoiset nappulat sopivat pienen koiran suuhun. Dagsmark EIRA sisältää mm. kanaa, kauraa, perunaa ja pellavaa.

Dagsmark EIRA ei sisällä vehnää, ei soijaa eikä säilöntä-, aromi-, eikä väriaineita. Ruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit.

EIRA valmistetaan suomalaisista raaka-aineista Etelä-Pohjanmaalla:

  • Siipikarjasta
  • Kaurasta
  • Perunasta
  • Pellavasta

Katso tästä ravintosisältö ja ruokintaohjeet »

Tuotteen hiilitassunjälki on laskettu
Kestävä kehitys ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen ja turvaaminen myös seuraaville koira- ja ihmissukupolville on meille ensiarvoisen tärkeää.
Kotimaassa tuotettu koiranruoka on jo itsessään ekoteko, mutta tämän lisäksi pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan vastuullisen toimintatavan.

Tuotetunnus (SKU): 5010 Osastot: ,

Kaura
Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja, joka on tunnettu erinomaisesta sulavuudesta ja vatsaa hellivistä kuiduista. Kaura sisältää välttämättömiä Omega-3ja Omega-6 rasvahappoja, jotka tukevat sydämen, ihon ja turkin hyvinvointia. Kaura on erinomaisesti siedetty hiilihydraatin lähde koiralle.

Kana
Kana on helposti sulava, vähärasvainen ja hyvin siedetty proteiininlähde. Kaikki käyttämämme kananliha on kasvatettu ilman antibiootteja.
Koiranruokamme perusta on laadukas liha ja tähän käyttöön kotimainen kananliha sopii erinomaisesti.

Lisätiedot

Paino 1 kg