Dagsmark Hanko 1 kg

6,90 

Täysravinto pienelle aikuiselle koiralle

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivamuona pienen koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruuassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Pienikokoiset nappulat sopivat pienen koirasi suuhun. Dagsmark HANKO sisältää mm. kalaa, kauraa, perunaa ja pellavaa.

Dagsmark HANKO ei sisällä vehnää, ei soijaa eikä säilöntä-, aromi-, eikä väriaineita. Ruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit.

HANKO valmistetaan suomalaisista raaka-aineista Etelä-Pohjanmaalla:

  • Villistä Itämeren kalasta
  • Kaurasta
  • Perunasta
  • Pellavasta
  • Metsämarjoista

Katso tästä ravintosisältö ja ruokintaohjeet »

Tuotteen hiilitassunjälki on laskettu
Kestävä kehitys ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen ja turvaaminen myös seuraaville koira- ja ihmissukupolville on meille ensiarvoisen tärkeää.
Kotimaassa tuotettu koiranruoka on jo itsessään ekoteko, mutta tämän lisäksi pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan vastuullisen toimintatavan.

Kaura
Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja, joka on tunnettu erinomaisesta sulavuudesta ja vatsaa hellivistä kuiduista. Kaura sisältää välttämättömiä Omega-3ja Omega-6 rasvahappoja, jotka tukevat sydämen, ihon ja turkin hyvinvointia. Kaura on erinomaisesti siedetty hiilihydraatin lähde koiralle.

Silakka ja kilohaili
Silakka ja kilohaili ovat kalapohjaisten ruokiemme perusta, sillä niitä on kestävästi saatavilla läheltä. Itämeren villi silakka on saalismääriltään Suomen suurin ja tärkein kalalaji. Silakka on hyvin siedetty proteiininlähde, joka sopii erinomaisesti useimmille koirille.

Lisätiedot

Paino1 kg