Dagsmark Lappi 10 kg

39,90 

Viljaton täysravinto aikuiselle koiralle

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivamuona koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruuassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Dagsmark LAPPI sisältää mm. poroa, kanaa, perunaa ja pellavaa.

Dagsmark LAPPI ei sisällä viljaa, ei soijaa eikä säilöntä-, aromi-, eikä väriaineita. Ruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit.

Viljaton LAPPI valmistetaan suomalaisista raaka-aineista Etelä-Pohjanmaalla:

  • Siipikarjasta
  • Porosta
  • Perunasta
  • Pellavasta

Katso tästä ravintosisältö ja ruokintaohjeet »

Tuotteen hiilitassunjälki on laskettu
Kestävä kehitys ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen ja turvaaminen myös seuraaville koira- ja ihmissukupolville on meille ensiarvoisen tärkeää.
Kotimaassa tuotettu koiranruoka on jo itsessään ekoteko, mutta tämän lisäksi pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan vastuullisen toimintatavan.

Tuotetunnus (SKU): 3100 Osastot: ,

Peruna
Peruna on ravintorikas juures, jota on Suomesta runsaasti saatavilla. Lisäksi se sulaa koiran ruoansulatuskanavassa erinomaisesti ja on näin ollen mainio hiilihydraatin lähde koiranruokaan. Perunan viljely on ekologista ja kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä, kuin esimerkiksi riisin viljely.

Kana
Kana on helposti sulava, vähärasvainen ja hyvin siedetty proteiininlähde. Kaikki käyttämämme kananliha on kasvatettu ilman antibiootteja.
Koiranruokamme perusta on laadukas liha ja tähän käyttöön kotimainen kananliha sopii erinomaisesti.

Lisätiedot

Paino 10 kg