Dagsmark Savo 2 kg

8,68 

Täysravinto aikuiselle koiralle

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivamuona koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruuassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Dagsmark SAVO sisältää mm. kanaa, perunaa, kauraa ja pellavaa.

Dagsmark SAVO ei sisällä vehnää, ei soijaa eikä säilöntä-, aromi-, eikä väriaineita. Ruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit.

SAVO valmistetaan suomalaisista raaka-aineista Etelä-Pohjanmaalla:

  • Siipikarjasta
  • Kaurasta
  • Perunasta
  • Pellavasta
  • Metsämarjoista

Katso tästä ravintosisältö ja ruokintaohjeet »

Tuotteen hiilitassunjälki on laskettu
Kestävä kehitys ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen ja turvaaminen myös seuraaville koira- ja ihmissukupolville on meille ensiarvoisen tärkeää.
Kotimaassa tuotettu koiranruoka on jo itsessään ekoteko, mutta tämän lisäksi pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan vastuullisen toimintatavan.

Tuotetunnus (SKU): 2020 Osastot: ,

Kaura
Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja, joka on tunnettu erinomaisesta sulavuudesta ja vatsaa hellivistä kuiduista. Kaura sisältää välttämättömiä Omega-3ja Omega-6 rasvahappoja, jotka tukevat sydämen, ihon ja turkin hyvinvointia. Kaura on erinomaisesti siedetty hiilihydraatin lähde koiralle.

Kana
Kana on helposti sulava, vähärasvainen ja hyvin siedetty proteiininlähde. Kaikki käyttämämme kananliha on kasvatettu ilman antibiootteja.
Koiranruokamme perusta on laadukas liha ja tähän käyttöön kotimainen kananliha sopii erinomaisesti.

Lisätiedot

Paino 2 kg