Dagsmark SYSMÄ (energia) 9 kg x 10 pss

400,00 

Täysravinto aktiiviselle koiralle (KANA & KAURA)

Dagsmark SYSMÄ on runsasenerginen täysravinto aktiivisemmalle koiralle. Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivaruoka koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruoassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Sisältää mm. kanaa ja kananrasvaa sekä kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet ja vitamiinit. Dagsmark SYSMÄ ei sisällä vehnää, soijaa, säilöntä-, aromi- tai väriaineita.

  • Ilman antibiootteja kasvatettu kana
  • Kaura
  • Kananrasva

KOTIMAINEN KUIVARUOKA AKTIIVISELLE KOIRALLE

Dagsmark Petfoodin koiranruoat on valmistettu Suomessa ja suomalaisista raaka-aineista. Haluamme täyttää tassukansan ruokakupit mahdollisimman vastuullisesti tuotetulla lemmikinruoalla. Siksi meillä onkin oma vastuullisuusohjelma ja laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain. Tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Sisältää: SYSMÄ 9 kg x 10

Kuvaus

359,

Koostumus: broilerinlihajauho, kaura, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), peruna, juurikasleike, kasviskuitu, glukosamiini (500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (250 mg/kg).

Ravintosisältö per 100 g / Näringsinnehåll per 100 g
Muuntokelpoinen energia/Metabolisk energi 1,7 MJ/396 kcal
Raakavalkuainen/Råprotein 32 %
Raakarasva/Råfett 17 %
Raakakuitu/Råfiber 3 %
Tuhka/Aska 6 %
Kalsium/Kalcium 1,6 %
Fosfori/Fosfor 1 %
Natrium/Natrium 0,2 %
Kalium/Kalium 0,5 %
Magnesium/Magnesium 0,1 %

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg / Näringstillsatser per kg:
A-vitamiini/vitamin 13 000 IU, D3-vitamiini/vitamin 1500 IU, E-vitamiini/vitamin 110 mg, B1-vitamiini/vitamin 10 mg, B2-vitamiini/vitamin 15 mg, B3-vitamiini/vitamin 20 mg, B5-vitamiini/vitamin 55 mg, B6- vitamiini/vitamin 15 mg, B9-vitamiini/vitamin 4 mg, B12-vitamiini/vitamin 0,07 mg, biotiini/biotin 0,2 mg, rauta/järn 160 mg, sinkki/zink 140 mg, kupari/koppar  18 mg, mangaani/mangan 14 mg, jodi/jod 2 mg, seleeni/selen 0,2 mg, C-vitamiini/vitamin 150 mg, L-karnitiini 2,5 mg, tauriini 5 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

Ruokintaohje: 
Tarjoa Dagsmark SYSMÄ -täysravinto koirallesi kuivana tai veteen kostutettuna. Pidä aina tuoretta juomavettä koirasi saatavilla. Koiran ravintotarpeet saattavat vaihdella paljonkin iästä, rodusta ja aktiivisuustasosta riippuen, joten annostele Dagsmark SYSMÄ -täysravintoa koirallesi sen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Lisätiedot

Paino 90 kg
Lemmikki

Koira

Tuoteryhmä

Kuivaruoka

Elämänvaihe ja ikä

Aikuinen

Nappulan koko

Keskikokoinen

Proteiinin lähde

Kala

Hiilihydraatin lähde

Kaura

Lemmikin koko

Keskikokoinen

Ravinnon tyyppi

Täysravinto