FitDog Energy & Rehydrate ( 2 x 600 g )

45,90 

FitDog-tuotteet ovat suomalaisen yhteistyökumppanimme FitDog Finland Oy:n kehittämiä  lisäravinteita koirille. Tuotteet valmistetaan Suomessa, Hämeenlinnassa.

Energia- ja nesteytysjuomajauhe, jota käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen ennen suoritusta sekä suorituksen aikana.

Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana ja kuumina päivinä? Harrastatko lajeja, joissa koira tarvitsee energiaa muttet kuitenkaan pysty antamaan sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta? FitDog Energy on kehitetty juuri näihin tarpeisiin.

Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi harrastus- ja kilpailukoirille, tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille, toipilaille sekä kaikille koirille lämpimällä säällä.

Pakkauskoko: 600 g

Varasto loppu

Kuvaus

Ravintosisältö per 100 g

Muuntokelpoinen energia 2,5 MJ / 587 kcal
Rasva 53,7 g
Valkuainen 20,3 g
Hiilihydraatti 17,1 g
Tuhka 2,8 g
Raakakuitu 1,1 g
Natrium 0,5 g

Valmistusaineet: rasvajauhe (kasvirasvaa), soijaproteiini
Lisäaineet: liha-aromi

Rasvainen jauhe ei liukene kovin hyvin veteen, joten sekoita jauhe voimakkaasti ravistamalla pullossa. Valmis juoma on hieman puuromaista ja maistuu yleensä erittäin hyvin nirsoillekin koirille.

Annostelu:
Energiatäydennys ennen suoritusta: 2 ruokalusikallista jauhetta 10 painokiloa kohti. Sekoitussuhde 2 ruokalusikallista/1-2 dl vettä. Suorituksen kestosta ja rasituksesta riippuen voidaan antaa 1-2 annosta n. 3-8 tuntia ennen suoritusta. Tuotetta voidaan myös antaa pieninä kerta-annoksina jo 1-2 päivää ennen rankkaa suoritusta.

Energiatäydennys suorituksen aikana: Pitkäkestoisen ja raskaan suorituksen aikana energia- ja nesteytysjuomajauhetta voidaan antaa 2-3 tunnin välein pieninä kerta-annoksina. Sekoitussuhde 2 ruokalusikallista/1-2 dl vettä.

Nesteytys: Energia- ja nesteytysjuomajauhetta voidaan käyttää juomaveden maustamiseen, jotta varmistetaan koiran riittävä nesteen saanti. Jos samanaikaisesti ei ole tarvetta energiatankkaukseen, jauhetta voidaan käyttää pienempiä määriä, esim. 2 ruokalusikallista / 4-5 dl vettä.