FitDog Energy & Rehydrate

24,90 

Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana tai kuumina päivinä? Harrastatko lajeja, joissa koira tarvitsee energiaa, muttet voi antaa sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta?

FitDogin energia- ja nesteytysjuomajauhetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen ennen suoritusta ja sen aikana. Tuote soveltuu erinomaisesti harrastus- ja urheilukoirille, tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille ja toipilaille. Lämpimällä säällä kaikki koirat hyötyvät tuotteesta.

Tuotteessa on lihan aromi.

FitDog-tuotteet ovat suomalaisen yhteistyökumppanimme FitDog Finland Oy:n kehittämiä lisäravinteita koirille. Tuotteet valmistetaan Hämeenlinnassa.

Varastossa

Kuvaus

Ravintosisältö per 100 g

Muuntokelpoinen energia 2,5 MJ / 587 kcal
Rasva 53,7 g
Valkuainen 20,3 g
Hiilihydraatti 17,1 g
Tuhka 2,8 g
Raakakuitu 1,1 g
Natrium 0,5 g

Valmistusaineet: rasvajauhe (kasvirasvaa), soijaproteiini
Lisäaineet: liha-aromi

Rasvainen jauhe ei liukene kovin hyvin veteen, joten sekoita jauhe voimakkaasti ravistamalla pullossa. Valmis juoma on hieman puuromaista ja maistuu yleensä erittäin hyvin nirsoillekin koirille.

Annostelu:
Energiatäydennys ennen suoritusta: 2 ruokalusikallista jauhetta 10 painokiloa kohti. Sekoitussuhde 2 ruokalusikallista/1-2 dl vettä. Suorituksen kestosta ja rasituksesta riippuen voidaan antaa 1-2 annosta n. 3-8 tuntia ennen suoritusta. Tuotetta voidaan myös antaa pieninä kerta-annoksina jo 1-2 päivää ennen rankkaa suoritusta.

Energiatäydennys suorituksen aikana: Pitkäkestoisen ja raskaan suorituksen aikana energia- ja nesteytysjuomajauhetta voidaan antaa 2-3 tunnin välein pieninä kerta-annoksina. Sekoitussuhde 2 ruokalusikallista/1-2 dl vettä.

Nesteytys: Energia- ja nesteytysjuomajauhetta voidaan käyttää juomaveden maustamiseen, jotta varmistetaan koiran riittävä nesteen saanti. Jos samanaikaisesti ei ole tarvetta energiatankkaukseen, jauhetta voidaan käyttää pienempiä määriä, esim. 2 ruokalusikallista / 4-5 dl vettä.