Kehityserä kana-kaura penturuoka, ISO nappula 5 kg (koirille)

19,00 

Täysravinto koiranpennulle, ISO nappula (KANA & KAURA)

Saatavana pakkauskoot: 5 kg

Tuote on tehtaan erikoistuote ja siksi pakattu vanhaan HÄME-pakkaukseen. Rajoitettu erä.

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivaruoka on täysravinto pennulle ja kasvavalle koiralle. Maukas ja proteiinipitoinen kotimaista kanaa ja kauraa sisältävä koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Tuote ei sisällä vehnää, soijaa, säilöntä-, aromi- tai väriaineita. Viiden kilon erikoispakkaus.

  • Ilman antibiootteja kasvatettu kana
  • Kaura
  • Kananrasva

KOTIMAINEN PENNULLE JA KASVAVALLE KOIRALLE

Dagsmark Petfoodin koiranruoat on valmistettu Suomessa ja suomalaisista raaka-aineista. Haluamme täyttää tassukansan ruokakupit mahdollisimman vastuullisesti tuotetulla lemmikinruoalla. Siksi meillä onkin oma vastuullisuusohjelma ja laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain. Tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Varastossa

Kuvaus

Koostumus: broilerinlihajauho, kaura, kananrasva, peruna, juurikasleike, perunahiutale, rypsiöljy, metyylisulfonyylimetaani MSM (400 mg/kg).
Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiinit ja kivennäisaineet.

Sammansättning: torkad kyckling, havre, kycklingfett, potatis, betmassa, potatisflingor, rypsolja, metylsulfonylmetan MSM (400 mg/kg).
Näringstillsatser: vitaminer och spårämnen.

Ravintosisältö per 100 g / Näringsinnehåll per 100 g
Muuntokelpoinen energia/Metabolisk energi 1,5 MJ/ 367 kcal
Raakavalkuainen/Råprotein 28 %
Raakarasva/Råfett 17 %
Raakakuitu/Råfiber 3 %
Tuhka/Aska 5 %
Kalsium/Kalcium 1,6 %
Fosfori/Fosfor 1,1 %
Natrium 0,2 %
Kalium 0,5 %
Magnesium 0,1 %.

Ruokintaohje: 
Tarjoa Dagsmark täysravinto koirallesi kuivana tai veteen kostutettuna. Pidä aina tuoretta juomavettä koirasi saatavilla. Koiran ravintotarpeet saattavat vaihdella paljonkin iästä, rodusta ja aktiivisuustasosta riippuen, joten annostele Dagsmark täysravintoa koirallesi sen yksilöllisten tarpeiden mukaan.