MELLILÄ kana-hyönteisnami koirille 100 g x 8 ps

30,00 

Viljaton kana-hyönteisnami 100 g x 8 ps

Kotimaiset Dagsmark MELLILÄ koiran kana-hyönteisnamit on valmistettu suomalaisesta kanasta ja mustasotilaskärpäsen toukasta. Ne ovat viljattomia eivätkä sisällä säilöntä-, väri- tai lisäaineita. MELLILÄ-namit on helppo pilkkoa käsin pienempiin osiin, ja ne sopivat hyvin koiran aktivointiin ja virikkeistämiseen, palkkanameiksi koulutukseen tai ihan vain herkutteluun.

TURVALLISET KOTIMAISET KOIRANNAMIT

Dagsmark Petfoodin koirille suunnitellut makupalat valmistetaan Suomessa laadukkaista raaka-aineista. Haluamme tarjota tassukansan koulutus- ja palkitsemishetkiin maukkaita, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja herkkuja. Meillä on oma vastuullisuusohjelma ja laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain. Tuotteissamme liehuu myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 420005-4 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Koostumus: Kana, hyönteisjauho*, kasviskuitu, metsämarjajauhe.
Sammansätning: Kyckling, insektsmjöl*, växtfiber, torrmalen skogsbär.

*Kotimaisen raaka-aineen epävakaan saatavuuden vuoksi käyttämämme raaka-aineen alkuperämaa voi tarvittaessa olla myös Hollanti.
*Eftersom tillgången till inhemska larver av svart soldatfluga är instabil kan ursprungslandet för den råvara vi använder vid behov även vara Nederländerna.

Ravintosisältö per 100 g
Muuntokelpoinen energia 1,7 MJ/410 kcal
Raakavalkuainen 39 %
Raakarasva 31 %
Raakakuitu 4,7 %
Tuhka 3,2 %

Lisätiedot

Paino 0,100 kg
Proteiinin lähde

Hyönteinen, Kana

Tuoteryhmä

Makupalat

Lemmikki

Koira

Erikoisruokavalio

Viljaton

Laatu

Normaali

Pakkauksen koko

100-250 g