Ale!

TIIKERI kana-kalkkuna 100 g kastikkeessa (22 pss)

15,00 

TÄYDENNYSRAVINTO AIKUISELLE KISSALLE (KANA-KALKKUNA)

Saatavana pakkauskoot: 22 x 100 g 

Dagsmark TIIKERI -märkäruoassa on maukas ja proteiinipitoinen kotimaista kanaa ja kalkkunaa sisältävä koostumus. Märkäruoka ei sisällä viljaa, soijaa, lisättyä sokeria eikä säilöntä- tai väriaineita. Dagsmark TIIKERI tukee kissasi hyvinvointia ja maistuu ihan makutakuulla.

  • Kotimainen kana ja kalkkuna kastikkeessa
  • Kana tulee Naapurin Maalaiskanasta ja kalkkuna suomalaista
  • Viljaton valinta

KOTIMAINEN KISSANRUOKA

Dagsmark Petfoodin kissanruoat on valmistettu Suomessa ja suomalaisesta lihasta. Haluamme täyttää tassukansan ruokakupit mahdollisimman vastuullisesti tuotetulla lemmikinruoalla. Siksi meillä onkin oma vastuullisuusohjelma ja laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain. Tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

LIHAPALOISSA ON YLI 85 % LIHAA

Lihapaloissa on yli 85 % lihaa ja loput 15 % on vettä ja sakeuttamisaineita. Lihapalojen lisäksi valmiissa annosateriassa on kastiketta, jolloin valmiin annosaterian proteiinipitoisuus on 10 % ja kosteus 82 %. Kaikki proteiini on eläinperäistä, ja tuotteet ovat viljattomia eikä niihin ole lisätty sokeria.

Kuvaus

Koostumus: kana, kalkkuna, vesi, sakeuttamisaineet, kivennäisaineet.

Sammansättning: Kyckling, kalkon, vatten, förtjockningsmedel, spårämnen

Kotimaisen kanan kivipiiran epävakaan saatavuuden vuoksi käyttämämme kivipiiran alkuperämaa voi tarvittaessa olla myös Ruotsi.
På grund av en instabil tillgång på inhemskt kycklingkrås kan ursprungslandet för det krås vi använder vid behov även vara Sverige.

Ravintosisältö per 100 g
Muuntokelpoinen energia 0,29 MJ/ 69 kcal
Raakavalkuainen 10 %
Raakarasva 3,5 %
Raakakuitu 0 %
Tuhka 0,9 %
Kosteus 82 %

Ravitsemukselliset lisäaineet/Näringstillsatser per kg
tauriini/taurin (3a370) 573 mg, rauta/järn (3b108) 16,8 mg, kupari/koppar (3b413) 1,3 mg, sinkki/zink (3b607) 16 mg, mangaani/mangan (3b506) 3,4 mg, jodi/jod (3b202) 0,34 mg, A-vitamiini/vitamin (3a672a) 1100 IU, D3-vitamiini/vitamin (3a671) 250 IU, E-vitamiini/vitamin (3a700) 100 mg

Ruokintaohje

Tarjoa Dagsmark TIIKERI -täysravinto kissallesi huoneenlämpöisenä. Kissan ravintotarpeet saattavat vaihdella paljonkin iästä, rodusta ja aktiivisuustasosta riippuen, joten annostele Dagsmark TIIKERI -täysravintoa kissallesi sen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tee kissan ruokintamuutokset vähitellen, lue lisää nettisivuiltamme. Pidä aina tuoretta juomavettä kissasi saatavilla.

Avaamaton pakkaus säilyy kuivassa ja viileässä. Säilytä avattu pakkaus
jääkaapissa ja käytä yhden (1) vuorokauden kuluessa.

Utfodringsanvisning

Servera Dagsmark ILVES-helfodret till din katt rumstempererad. Kattens näringsbehov kan variera mycket beroende på ålder, ras och aktivitetsnivå, så därför bör Dagsmark ILVES-helfodret doseras enligt kattens individuella behov. Förändra din katts utfodring gradvis, läs mer på vår hemsida. Se till att katten alltid har färskt vatten att dricka.

Oöppnad förpackning förvaras torrt och svalt. Öppnad förpackning ska förvaras i kylskåp och användas inom ett (1) dygn.

Lisätiedot

Paino 2,2 kg