Tuotteet

Kotimaista & korkealaatuista

Dagsmark on lähiruokaa Suomesta.

Olemme suomalaisten omistama, rakastama ja käyttämä yritys. Olemme mukana sinun ja koirasi yhteisessä arjessa ja tarjoamme hyvät lähtökohdat onnelliselle koiranelämälle.
Lanseerasimme maakuntasarjamme vuonna 2017 HÄME-koiranruoalla. Puoli vuotta myöhemmin hyllyille saapui SAVO. Nykyään tuoteperheeseemme kuuluvat myös viljaton LAPPI-kuivaruoka sekä pikkukoirille suunnatut EIRA, HANKO ja LEVI, joiden nappulakoko on pienempi. Laajennamme ja kehitämme tuoteperhettämme asiakkaitamme kuunnellen.
Dagsmark-ruoan alkuperämaa on aina Suomi. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä, joka merkitsee meille laatua ja todennettua alkuperää.
Tutustu yritykseen tuotteiden takana

Jälleenmyyjät

Tuotteemme ovat myynnissä valtakunnallisesti:

S- ja K-ryhmän päivittäistavarakaupat
Hankkija
Tokmanni
HalpaHalli
IKH
Tavaratalo Hurrikaani
Keskinen
Kodin Tavaratalo
Kärkkäinen
Minimani
Rahulan Rehu Oy
Koiravaruste
Tavaratalo MiniMani
Peten koiratarvike
Verkkokauppa.com
Disas
Talouspörssi
DreamPetStore.com
Tavaratalo Carlson

Lisäksi Dagsmarkin tuotteita myyvät monet jälleenmyyjät ympäri Suomen, kysy lisää kauppiaaltasi.

Asiakaskokemuksia

"Aavistuksen" nirsoilevaksi ryhtynyttä mäykkypoika Hulkia on yritetty jekuttaa syömään vaikka ja mitä, mutta ei kelpaa. Nyt löytyi vihdoin raksut, jotka lapselle maistuu! Jo ruokapurkin avaaminen tuoksuu selkeästi niin hyvälle, että kaveri ilmestyy kiireesti keittiöön odottamaan. Olemme todella tyytyväisiä!

Saara & Hulk

Meillä on 10-vuotias novascotiannoutaja Vilperi sekä nyt uutena tulokkaana nelikuinen Remu. Vilperi on ollut koko elämänsä haasteemme ruokien suhteen. Taivas, sitä säkkimäärää mitä olemme kantaneet naapurien koirille! Sen lisäksi, ettei mikään kelpaa, ne vähät mitkä kelpaa aiheuttavat ripulia.

Sitten tuli Häme. Ensin se hiipi meille namiksi ja lopulta puolet ruuasta oli sitä. Yhtäkkiä se ei kelvannut, joten kokeilimme Savoa. Nyt joudun antamaan Vilperille nivelkipujen takia muutakin ruokaa, mutta Savoa on hänen ruoastaan edelleen puolet.

Remu saa niin Savoa kuin Hämetä namina. Savo on hänen suosikkinsa. Liiankin, sillä emännältä meinaa mennä sormet koulutustilanteissa. Uskon että remu tulee siirtymään pentuvaiheen jälkeen kokonaan kotimaiseen. Ainakin kumpikin poika saa tuotteitanne herkkuina ja koulutuksissa.

Kiitos kotimaisista tuotteista. Pitäkää Suomen lippu korkealla! <3

Kirsi Heino

Nekun turkki on kuin silkkiä. Syönyt Hämettä kohta vuoden.

Pirkko L.

Näyttelyitä kiertävän villakoiran karva kiiltää ja sen laatu on parantunut! Myös jätösten koosta näkee, että ruoka imeytyy! Nappulat myös häviävät nopeasti kupista eikä niitä valikoida lihan joukosta. 🙂

Laura A.

Lillin suosikki on Dagsmarkin uutuus, Levi. Kuppia nuollaan pitkään ruokailun jälkeen. 😋

Kiitoksia ihanasta laaturuuasta, meidän nirppanokka veteli kupin tyhjäksi. Kerrankin löytyi maistuva ruoka!

Sanna

Ruoka maistuu erinomaisesti molemmille. Täytynee lähteä isomman säkin ostoon. Kiitos!

Riikka

Moikka! Nyt oli ihan pakko tulla kehumaan tuota teidän Luumäki-hirvirullaa, kun on ehdottomasti parhain luu mitä tähän mennessä on meidän labbis Leeville annettu! Leeviltä ei yleensä tarvitse kahta kertaa kysyä lähdetäänkö lenkille, mutta tämän luun kanssa olikin toinen juttu: koira ei meinannut malttaa millään lähteä ja jättää luuta. 😀 Oli myös kiva huomata, että kerrankin löytyi tuote, joka ei heti parin puraisun jälkeen ole tuhottu, vaan tästä oli iloa jopa kahdelle päivälle (mikä taitaa Leevin kohdalla olla jo ennätys). Lisäksi minuun teki vaikutuksen tuotteen raaka-aineiden puhtaus, suomalainen alkuperä sekä pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyys.

Reea

Kymmenvuotias mäyräkoirauros Rudolf ei ole suostunut syömään kuivamuonaa kahdeksaan vuoteen. Ravinto on koostunut yleensä tuorelihasta sellaisenaan tai paistettuna. Ostin ihan sattumalta Eira-ruokaa ja hyvin maistui. Meidän perhe oli vähän ihmeissään, mitä juuri tapahtui. Vahva suositus Rudolfilta, täytyy olla hyvää!

Harri