Tuotteet

Kotimaista & korkealaatuista

Kuivaruoka

Täysravinnot aikuisille koirille

Dagsmark Häme

Dagsmark Savo

Dagsmark Lappi

Täysravinnot pienille aikuisille koirille

Dagsmark Hanko

Dagsmark Eira

Dagsmark Levi

Kevyempi täysravinto aikuisille koirille

Dagsmark Laihia

Puruluut

Luumäki Nautarulla L

Luumäki Nautarulla M

Luumäki Nautarulla S

Luumäki Hirvirulla S

Luumäki Hirvirulla M

Luumäki Hirvilastu

Dagsmark tuottaa suomalaisista raaka-aineista Suomessa valmistettua, ravitsemuksellisesti korkealaatuista koiranruokaa kestävällä tavalla.

Ensimmäinen tuotteemme, HÄME-kuivamuona, saapui kauppoihin elokuussa 2017. Seuraavaksi hyllyihin asteli SAVO-kuivamuona maaliskuussa 2018. Nyt maakuntasarjamme on laajentunut edelleen ja tuoteperheeseemme on liittynyt viljaton LAPPI-kuivaruoka sekä pikkukoirille suunnatut, pienemmän nappulakoon omaavat EIRA, HANKO ja LEVI. Tuotteemme on kehitetty asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Tuoteperheemme laajeni vuonna 2019 Luumäki tuoteperheen pururullilla ja -lastuilla.

Haluamme olla suomalaisten omistama, rakastama ja käyttämä yritys. Haluamme olla mukana sinun ja koirasi yhteisessä arjessa, tarjota hyvät lähtökohdat onnelliselle koiranelämälle. Tutustu tuoteperheeseemme alhaalta.

Tutustu yritykseen tuotteiden takana

Jälleenmyyjät

Tuotteemme ovat myynnissä valtakunnallisesti:

S- ja K-ryhmän päivittäistavarakaupat
Hankkija
Tokmanni
HalpaHalli
IKH
Tavaratalo Hurrikaani
Keskinen
Kodin Tavaratalo
Kärkkäinen
Minimani
Rahulan Rehu Oy
Koiravaruste
Tavaratalo MiniMani
Peten koiratarvike
Verkkokauppa.com
Disas
Talouspörssi
DreamPetStore.com
Tavaratalo Carlson

Lisäksi Dagsmarkin tuotteita myyvät monet jälleenmyyjät ympäri Suomen, kysy lisää kauppiaaltasi.

Asiakaskokemuksia

"Aavistuksen" nirsoilevaksi ruvennu mäykkypoika Hulk on koitettu jekuttaa syömään vaikka ja mitä, mutta ei kelpaa. Nyt löyty vihdoin raksut jotka lapselle maistuu! Jo ruakapurkin avaaminen tuoksuu selkeesti niin hyvälle, että kiireesti ilmestyy kaveri keittiöö oottamaa. Ollaan todella tyytyväisiä!

Saara & Hulk

Meillä on Novascotiannoutaja 10 vuotta vanha Vilperi sekä nyt uutena tulokkaana 4kk vanha Remu. Vilperi on ollut koko elämän meidän haaste ruokien suhteen, taivas sitä säkkimäärää mitä olemme kantaneet naapurien koirille. Lisäksi että mikään ei kelpaa ne vähät mitkä kelpaa ovat aiheuttaneet ripulia. Onnettomalla muutenkin ollut ongelmia anaalien kanssa (nyt leikattu). Olemme syöttäneet hänelle Hilssin ruokaa jota haemme aina eläinlääkäristä. Sitten tuli Häme, ensin se hiipi meille namiksi ja lopulta puolet ruuasta oli sitä. Yhtäkkiä se ei kelvannut, syljettiin pois. Olinkin silloin yhteydessä teihin ja sain Savoa maistiaisen, nauratti kun tulikin iso pussi (odottelin muutamaa pipanaa, joten kiitos kovin). Nyt jousun antamaan Vilperille nivelkipujen takia muutakin ruokaa, mutta Savo on hänen rukanaan puolet ja puolet määrällä. Lisäksi tietysti herkkuna, josta aasin silta meidän herkku määrää remua koiraamme, Ihana Happy eli Remu, hänelle olemme antaneet niin Savoa kuin Hämettä namina, Savo on hänen suosikkinsa, liiankin koska emännältä meinaa mennä sormet koulutustilanteissa 🙂
Kiitos kotimaisista tuotteista, uskon että remu tulee siirtymään pentuvaiheen jälkeen kokonaan kotimaiseen, ainakin kumpikin poika saa tuotteitanne herkkuina ja koulutuksissa. Pitäkää Suomen lippu korkealla <3

Kirsi Heino

Nekun turkki on kuin silkkiä syönyt Hämettä kohta vuoden

Pirkko L

Näyttelyitä kiertävän villakoiran karva kiiltää ja laatu on parantunut! Myös jätösten koosta näkee, että ruoka imeytyy! Nappulat myös häviää nopeasti kupista eikä niitä valikoida lihan joukosta 🙂

Laura A

Lillin suosikki on Dagsmarkin uutuus, Levi. Kuppia nuollaan pitkään ruokailun jälkeen 😋

Kiitoksia ihanasta laaturuuasta, meidän nirppanokka veteli kupin tyhjäksi. Kerrankin löytyi maistuva ruoka!

Sanna

Ruoka maistuu erinomaisesti molemmille. Täytynee lähteä isomman säkin ostoon. Kiitos!

Riikka

Moikka! Nyt oli ihan pakko tulla kehumaan tuota teidän Luumäki hirvirullaa, kun on ehdottomasti parhain luu mitä tähän mennessä on meidän labbis Leeville annettu! Leeviltä ei yleensä tarvitse kahta kertaa kysyä, että lähdetäänkö lenkille, mutta tämän luun kanssa olikin toinen juttu, kun ei meinannut koira malttaa millään lähteä ja jättää luuta. 😀 Oli myös kiva huomata, että kerrankin löytyi tuote joka ei heti parin puraisun jälkeen ole tuhottu, vaan tästä oli iloa jopa kahdelle päivälle (mikä taitaa Leevin kohdalla olla jo ennätys). Lisäksi minuun teki vaikutuksen tuotteen raaka-aineiden puhtaus ja suomalainen alkuperä sekä pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyys.

Reea

Mäyräkoirauros Rudolf 10-v ei ole suostunut syömään 8 vuoteen kuivamuonaa. Ravinto on koostunut yleensä tuorelihasta sellaisenaan tai paistettuna. Ostin ihan sattumalta Eira kuivamuonaa ja hyvin maistui. Meidän perhe oli vähän ihmeissään mitä juuri tapahtui. Vahva suositus Rudolfilta, täytyy olla hyvää!

Harri