Yritys

Rakkaudesta koiriin

Suomalaisten omistama, rakastama ja käyttämä yritys

Perustimme Dagsmark Petfoodin vuonna 2016 voidaksemme tarjota omille koirillemme ravitsevaa ja maistuvaa kotimaista kuivaruokaa. Ihmettelimme, miksei Suomessa tuoteta laadukasta koiranruokaa, vaikka suomalainen ruoantuotanto niittää mainetta myös maailmalla.

Liikeideamme on yksinkertainen: tuotamme suomalaista lemmikkien lähiruokaa. Ruokamme valmistetaan aina Suomessa, kotimaisista valmistusaineista kuten kanasta, kalasta ja kaurasta. Tuotteemme ovat koiranruokinnan ammattilaisten suunnittelemia ja siksi aina laadukkaita. Olemme ylpeitä reseptiikastamme ja aina avoimia tuotannostamme. Koko tuotantoprosessimme on Ruokaviraston valvonnassa.

Olemme suomalaisten omistama, rakastama ja käyttämä yritys. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla voidaksemme palvella heitä yhä paremmin. Asiakkaamme ovat laatu- ja ympäristötietoisia, mikä motivoi meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Laskemme vuosittain hiilitassunjälkemme ja teemme parhaamme vähentääksemme yrityksemme päästöjä.

Suomalaisena työllistäjänä osallistumme myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Muutamme omalla esimerkillämme nykyistä käytäntöä, jonka mukaan lemmikkiruoan alkuperämaamerkintä ei ole pakollinen. Merkitsemme jokaiseen pakkaukseemme tuotteen alkuperämaan, joka on aina Suomi. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä.

Tiedämme, kuinka paljon suomalaiset koiriaan rakastavat. Lupaamme olla mukana sinun ja koirasi arjessa tarjoamalla hyvän lähtökohdan onnelliselle koiranelämälle.

Henkilökunta

Dagsmark on lähiruokaa Suomesta

Kotimaista

Raaka-aineet tulevat tehtaillemme suomalaisilta maatiloilta, Itämerestä ja metsistä. Valmistusaineidemme jäljitettävyys on hyvä. Samalla tuemme kotimaista työtä.

Turvallista

Ruokamme valmistetaan Loimaan Mellilässä, Varsinais-Suomessa. Ruokavirasto valvoo tuotantoprosessejamme. Tehtaamme on tehokas, ja alihankkijamme alansa huippuja.

Ympäristöystävällistä

Hyödynnämme olemassaolevia elintarvikeketjuja ja toimimme vihreän logistiikan arvojen mukaisesti. Laskemme hiilijalanjälkemme vuosittain, ja teemme toimenpiteitä päästöjemme pienentämiseksi.

Tutustu dagsmarkilaisiin!

Me dagsmarkilaiset rakastamme koiria. Perustimme yrityksemme vuonna 2016 voidaksemme tarjota omille koirillemme ravitsevaa ja maistuvaa, kotimaista kuivaruokaa.

Ravitseva ruoka on lähtökohta onnelliselle koiranelämälle. Olemme iloisia saadessamme täyttää koirasi kupin maistuvalla ja puhtaalla kuivamuonalla.

Kuulemme asiakkaistamme aina mielellämme, joten ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi!

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@dagsmarkpetfood.fi
Asiakaspalvelu: info@dagsmarkpetfood.fi
Verkkokauppa: info@dagsmarkpetfood.fi
Somevaikuttajat/-yhteistyöt: jasmin.pyykko@dagsmarkpetfood.fi

Johtoryhmä

Reija Hoffrén

operatiivinen johtaja
Tuntee lemmikkiruoka-alan kuin omat koiransa

044 553 3141
reija.hoffren@dagsmarkpetfood.fi

Laura Strömberg

perustaja ja toimitusjohtaja
Laumanjohtaja ja porukan kovin luu

050 501 5522
laura.stromberg@dagsmarkpetfood.fi
www.laurastromberg.fi

Pasi Kivilahti

myyntijohtaja
040 046 1802
pasi.kivilahti@dagsmarkpetfood.fi

Christoffer Wasastjerna

talousjohtaja
toffe@happipartners.fi

Muu henkilökunta

Jasmin Pyykkö

markkinointikoordinaattori
Somevelho, joka koppaa palautteet käpälään kuin Domi -koira frisbeen

040 584 0224 (WhatsApp / tekstiviesti)
jasmin.pyykko@dagsmarkpetfood.fi

Katja Honkasalo

kehityspäällikkö
Koiraharrastaja, joka hallitsee erikoisvoittajaluokan liikkeet niin töissä kuin vapaalla

044 240 2033
katja.honkasalo@dagsmarkpetfood.fi

Reetta Haapasalo

vastuullisuuspäällikkö

040 565 1747
reetta.haapasalo@dagsmarkpetfood.fi

Hallitus

Vas. Niko Scharlin, Pia Hortling, Pekka Siivonen-Uotila (pj), Laura Strömberg (tj), Eduard Paulig, Antto Ratia

Vastuullisuus

Olemme suomalaisten omistama, rakastama ja käyttämä yritys. Kannamme vastuumme yhteiskunnasta, luonnosta ja työntekijöistämme. Tavoittelemme aina vastuullisemmin tuotettua ja ympäristökuormaltaan kevyempää koiranruokaa. Meille on tärkeää, että kaikki tekemämme käytännön toimenpiteet vievät meidät kohti päämääräämme.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme oikeuden käyttää Avainlippua. Meille Avainlippu-alkuperämerkki on merkki laadusta ja todennetusta alkuperästä. Dagsmark-ruoan alkuperämaa on aina Suomi.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy laskee hiilitassunjälkemme vuosittain. Kierrätyskeskus on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yritys, kiertotalouden ja ympäristövastuun konkari, jolle arjen ekotekojen helpottaminen on kunnia-asia.

Tiedämme hiilijalanjälkemme -merkki kertoo organisaation laskeneen toimintansa ilmastovaikutukset yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa kansainvälisten standardien edellyttämällä tavalla. Vuosittaisesta hiilitassunjäljen laskennasta voit lukea lisää täältä.

Iso juttu on S-ryhmän kampanja, jossa heidän asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa vähentävät päästöjä. Yksi Ison jutun tavoitteista on vähentää miljoona tonnia päästöjä kumppaniyritystensä kanssa vuosien 2015 ja 2030 välillä. Yhdessä voimme saada aikaan isoja juttuja.

Rinki-merkki on viesti pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta. Rinki-merkkiä saavat käyttää markkinointiviestinnässään kaikki Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n yritysasiakkaat, myös Dagsmark Petfood.

Yhteistyökumppanit & raaka-ainetoimittajat:

Raisioaqua Oyhttps://www.raisioaqua.com/

Raisioaqua Oy on vastuullisen kalanrehutuotannon edelläkävijä. Raisio-konserniin kuuluvalla yrityksellä on ainutlaatuista osaamista niin rehujen kuin lemmikkieläinruokien valmistuksesta vuosikymmenten ajalta. Raisioaqua jakaa arvomme vastuullisesta tuotannosta.
Honkajoki Oy valmistaa tuotteissamme käytettävän, korkealuokkaisen, broilerinlihajauhon. Yritys on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Honkajoen toimintaa ohjaa ympäristövastuu.
Linseed Oy on pellavatuotteita valmistava yritys, joka toimii Kauhajoella. Linseedin noin 50 sopimusviljelijää tuottavat heille öljypellavaa. Yhteistyömme on ainutlaatuinen eikä Linseed toimita pellavaa muille lemmikkiruokatoimijoille.
Kokkolan Nahka Oy https://www.kokkolan.com/
Kokkolan Nahka Oy on toiminut jo kolmen sukupolven ajan Kotkamaan kylässä, Pohjanmaalla. Yritys valmistaa Dagsmarkin puruluut käsityönä.