Dagsmark etsii työnjohtajaa Mellilään

Dagsmark etsii työnjohtajaa Mellilään

Dagsmark Petfood on kasvava suomalainen lemmikinruokavalmistaja, joka tarjoaa laadukasta lähiruokaa ja turkinhoitotuotteita koirille ja kissoille. Tehtaamme sijaitsee Varsinais-Suomessa Loimaalla. Vastuullisuus on syvällä toimintamme sydämessä ja olemme edelläkävijä tuotteiden jäljitettävyydessä sekä alkuperämerkinnöissä. Meillä on oma vastuullisuusohjelma, laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain ja ympäristöjärjestelmämme on ansainnut Ekokompassin. Työskentely meillä on tutkitusti kivaa – siitä kertoo työntekijöidemme kokemuksiin perustuva Great Place to Work -sertifiointi. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 7,5 miljoonaa euroa. Tavoitteemme on olla jokaisen lemmikinomistajan ykkösvalinta, joten vauhtia meillä siis riittää!

Työnjohtajana vastuullesi kuuluvat tuotannon eri vaiheiden koordinointi. Työssäsi pääset suunnittelemaan tuotannon toteutusta sekä työvuorojen kulkua. Työnjohtajana olet osana tuotantoa ja valmis tekemään sekä hallitsemaan eri työtehtävät. Roolissasi on tärkeää, että ymmärrät ihmisten taitotasot ja haluat jatkuvasti kehittää heitä, itseäsi ja tuotantoa eteenpäin. Toimit yhdessä toisen työnjohtajan kanssa linkkinä tuotannon ja laadun välillä. Olet positiivinen ja motivoiva johtaja, joka on läsnä Mellilän toimipisteellä päivittäin.

Hakijalta odotamme:

  • Vahvoja sosiaalisia taitoja
  • Teknistä osaamista ja koneiden hallintaa, Lean ymmärrys katsotaan eduksi
  • Esimieskokemusta ja halua työskennellä työnjohdossa
  • Tavoitteellinen ja jatkuvaa kehitystä ajava ajattelutapa
  • Hyviä organisointitaitoja
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia ja havaita sen kriittiset pisteet
  • Vahva osaaminen elintarvikealalta ja lihamassan prosessin ymmärrys

Sinulle tarjoamme vakituisen tehtävän vahvasti kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Työskentelet tutkitusti mahtavassa työpaikassa sekä työporukassa, sillä Dagsmark on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Dagsmarkin työntekijänä sinulla on myös omien tuotteiden ostoedut. Työnjohtajana palkkauksesi on erittäin kilpailukykyinen.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Adeccon HR Konsultti Akseli Uutela, puh. 040 680 4425 tai akseli.uutela@adecco.fi

Herätimmekö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon sivujen kautta. Haku päättyy 30.9.

Jätä hakemuksesi
Takaisin blogiin