Dagsmarkin tarina

KOTIMAISTA RUOKAA SISUKKAALLE KOIRA- JA KISSAKANSALLE

Dagsmark Petfoodin tarina sai alkunsa yhdestä puhelusta ja halusta ruokkia Suomen koirat kotimaisella lemmikinruoalla. Hyvän idean ja tarttuvan innostuksen lisäksi piti vain kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Ensimmäiset koiranruoat ilmestyivät kauppoihin vuosi tuon puhelun jälkeen. Omat koiramme ja kattava testiryhmä vakuuttivat meidät siitä, että suunta oli oikea. Matkaa on jatkettu, ja nyt Dagsmarkin lähiruoasta saavat nauttia koirien lisäksi kissat. 

Kaikki Dagsmarkin tuotteet valmistetaan kotimaisista* ja korkealaatuisista raaka-aineista vastuullisesti. Meille on tärkeää, että sinä lemmikinomistajana tiedät lemmikkisi ruoan ja sen raaka-aineiden alkuperän. 

* Käytämme kotimaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista. Joskus kuitenkin joudumme turvautumaan joidenkin raaka-aineiden osalta luotettaviin ulkomaisiin kumppaneihimme, esimerkiksi jos tarvitsemaamme raaka-ainetta ei saa Suomesta.

”Vastuullisuus on kuulunut erottamattomasti Dagsmarkin liiketoimintaan alusta asti ja se kattaa koko arvoketjun. Lemmikkien hyvinvointi on toimintamme sydämessä, joten meille on erityisen tärkeää varmistaa tuotteidemme laatu ja turvallisuus”

Dagsmarkin perustaja Laura Strömberg.

VASTUULLINEN JA KESKUSTELUA HERÄTTÄVÄ

Asiakkaamme ovat laatu- ja ympäristötietoisia, mikä haastaa ja motivoi meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Kannamme vastuumme niin lemmikeistä, työntekijöistämme kuin ympäristöstäkin, ja olemme sitoutuneet vastuulliseen ruoantuotantoon. Laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain, rakennamme parhaillaan ympäristöjärjestelmää ja olemme nostaneet vastuullisuusohjelmamme tavoitteet liiketoimintamme tavoitteiden rinnalle.  

Suomalaisena työllistäjänä osallistumme myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Muutamme omalla esimerkillämme nykyistä käytäntöä, jonka mukaan lemmikkiruoan alkuperämaamerkintä ei ole pakollinen. Meille se on. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä, jonka löydätkin jokaisesta pakkauksestamme.

  • Dagsmark Petfood perustettiin vuonna 2016

  • Yhtiö työllistää 22 henkilöä

  • Dagsmark valmistaa lähiruokaa lemmikeille, vastuullisesti

  • Vastuullisuus näkyy arjen tekoina mutta myös strategisina valintoina

  • Osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun on dagsmarkilaisille tärkeää

  • Henkilökunnallamme on yhteensä 20 lemmikkiä