Dagsmarkilaisia esittelyssä

Dagsmarkilaisia esittelyssä

Dagsmarkilla vastuu ja kehitysmahdollisuudet kohtaavat hyvässä tiimissä, jossa draivia riittää. Rivejä vahvistavat tehtaanjohtaja Jarno Erkamaa, hallintokoordinaattori Rauno Junttila sekä työnjohtaja Kaisa Sandbacka. Annetaanpa heidän kertoa itse, mikä sai heidät Dagsmarkille ja mitä he työstään ajattelevat!

Tehtaanjohtajamme Jarno Erkamaa

”Dagsmark on täynnä mahdollisuuksia. Uusi toiminta ja mahdollisuus sen vahvaan kehittämiseen ja kasvuun saivat minut innostumaan. Parasta työssäni onkin juuri uuden äärellä oleminen. Vanhoja toimintamalleja ei juuri ole, joten saan itse olla mukana luomassa uusia.”

Jarno kehuu Dagsmarkin porukkaa ja yhteishenkeä.

”Tehtaalla on mahtava porukka, jonka kanssa teen töitä päivittäin. Uusia henkilöitä tulee ja kulttuuria tekemiselle luodaan. Hyvältä tuntuu. Etätyöläisiä näkyy hieman harvemmin, mutta meininki on hyvä myös heidän kanssaan.”

Hallintokoordinaattorimme Rauno Junttila

”Dagsmark on kotimaisen lemmikkiteollisuuden edelläkävijä, joka uskaltaa tehdä rohkeitakin ratkaisuja ja satsauksia tulevaisuuteen. Tämä näkyy huikeana kasvutarinana ja on mahtavaa olla osa sitä. Parasta työssäni on monipuolisuus ja se, että omaan työhön on mahdollista vaikuttaa. Työyhteisö on myös hyvin yhteen hiileen puhaltava. Työskentelyllä kotimaisessa kasvavassa yrityksessä ja kotimaisten tuotteiden parissa on myös suuri merkitys. Yrityksen arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa.”

Raunolla kotijoukoissa on kaksi koiraa, beauceron ja bullterrieri.

”5-vuotias Alvi on työkoiran moottorilla varustettu kotikoira, jolla riittää energiaa joka tilanteessa. Pentukoira Cici on äänekäs terrieri isolla T:llä. Se häikäisee kauneudellaan – ainakin omistajansa. Itsellä puheet helposti ohjautuvat lemmikkeihin, mutta täällä ei tarvitse varoa puhuvansa aiheesta liikaa”, Rauno nauraa.

Rauno Junttila, mies punaisen lautaseinän edessä, sylissä koiranpentu

Työnjohtajamme Kaisa Sandbacka

Kaisa tuli Dagsmarkille vuokrafirman kautta pakkaajaksi, eteni nopeasti vuorovastaavaksi ja siitä työnjohtajaksi.

”Olin etsimässä uutta eläimiin liittyvää työtä ja huomasin vähän sattumalta Dagsmarkin ilmoituksen. Olen koko työurani ollut eläinten kanssa tekemisissä tallimestarin työssä ja klinikkaeläintenhoitajana. Eläinten ruokinta ja sen vaikutukset eläinten hyvinvointiin ovat siis olleet aina lähellä sydäntäni. Dagsmark on aidosti kotimaisuuteen ja vastuullisuuteen perehtyvä työpaikka. Meillä on täällä Mellilässä hyvä porukka, joka täydentää toinen toisiaan. Yhdessä tehdään hyvällä mielellä!”

Kaisan kotona koiruuksilla riittää kokoa ja luonnetta.

”Meidän perheestämme löytyy tällä hetkellä neljä tanskandoggia: hitusen huumorintajua vaativa superkoira Anni 5 v, maailman fiksuin ja rauhallisin Hilma 4 v, aina innoissaan oleva kympin koira Lyyli 2 v ja riiviömäinen pentukoira Mortti.”

Kaisa Sandbacka koirien kanssa nurmikolla

 

Takaisin blogiin