Lempi Kodinhoito on uusi yhteistyökumppani

Lempi Kodinhoito on uusi yhteistyökumppani

Kaikkihan se tietävät, että lemmikkikoti ei ole koskaan karvaton. Imuroitavaa on aina karvan verran enemmän ja pikkukiviä tai -keppejäkin saattaa kulkeutua sohvan alle ja mattojen päälle. Uusi yhteistyökumppanimme tekee siivouspäivästä lempipäivän ihan kaikille, myös lemmikillesi.

Lempi arjen tukena

Lempi on lemmikkimyönteinen siivouspalvelu, joka toimii Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion ja Lahden lähiseuduilla.

Tuttu lempisiivoja ymmärtää kiireisen ja karvaisen lemmikkikodin arjen päälle. Lisäpalveluna voi valita kotisiivouksen yhteydessä lemmikin ulkoilutuksen. Jos siis vaikka työpäivä venyy ja oman turren pissalle pääsy painaa mieltä, apua on tarjolla.

Ilon kautta ympäristöä ajatellen

Dagsmarkin Lempi-yhteistyö lähti liikenteeseen yhteisistä arvoista. Lempi tekee asioita ilon kautta, arvostaa asiakkaitaan ja näiden lemmikkejä sekä pitää huolta ympäristöstä muun muassa käyttämällä kemikaalikuormaa vähentäviä siivoustekniikoita ja ympäristöystävällisiä siivousaineita.

Kotisiivouksesta on aina jäänyt puhdas jälki, mutta nyt yhteistyön myötä jää jotain muutakin. Nimittäin koirakoteihin jaetaan siivouksen yhteydessä Dagsmark HAMMASTIKKURILA -purutikkuja. Ne pitävät lemmikin hampaat puhtaampana ja ovat siivouksen lisäksi ihan lempijuttu.

Karvan verran parempia etuja

Dagsmarkin Lempi-yhteistyön johdosta Dagsmarkin asiakkaat saavat nyt Lempi siivouspalveluita alennushintaan! Koodilla: DAGSMARK saat säännöllisen siivouksen ensimmäisen kerran –50% sekä kertasiivoukset, muuttosiivoukset ja ikkunanpesut –10%. Tehdään siivouspäivästä lempipäivä myös lemmikkikoteihin.

Takaisin blogiin