Tapaa Dagsmarkin koiralähettiläät 2023

Tapaa Dagsmarkin koiralähettiläät 2023

Tässä esittäytyvät vuoden 2023 brändilähettiläämme, jotka liputtavat kanssamme kotimaisen koiranruoan puolesta. Odotamme yhteistyötä häntä heiluen.

Brändilähettiläs Rita ja hänen laumansa

”Hei! Olen 34-vuotias agilityharrastaja Turun seudulta. Aktiivisena harrastuskoiranani on 2,5-vuotias bordercollie Shot, jonka päälaji on agility. Laumaani kuuluvat myös agilitystä eläköityneet 12-vuotias lancashire heeler Poca ja 6,5-vuotias working kelpie Chic. Lauman kruunaa 9,5-vuotias elämäniloinen lancashire heeler Kidi, joka toimii joukon maskottina ja ilopillerinä.

Päivätöiden ja koiraharrastuksien lisäksi aikani kuluu kuntoillen ja valokuvausyritystä pyörittäen. Valokuvaan asiakkaiden ohella paljon omia koiriani ja myös videointi on minulle innostava tapa taltioida meidän arkeamme ja harrastuselämäämme. Valokuvaus ja agility ovat molemmat intohimojani ja koirat elämäntapa. Odotan – ja etenkin koirani odottavat – innolla yhteistyötämme Dagsmarkin kanssa laadukkaan koiranruoan parissa.”

Seuraa Ritaa ja laumaa @mageeshot

Brändilähettiläs Alina ja Freya

Heippa, olen Alina Tampereelta. Olen kiinnostunut valokuvauksesta sekä luonnosta, ja sieluni lepääkin juuri luonnossa. Mukanani on 4-vuotias labradorinnoutaja Freya. Harrastamme tokoa ja rallya sekä muuta hömppäjuttua. Lenkkeilemme paljon metsässä kaksin tai kaveriporukan kanssa. Freyan tulon jälkeen olen kiinnostunut siitä, mitä koira syö ja miten se käyttäytyy.

On iloista ja jännittävää olla mukana yhteistyössä kotimaisen Dagsmarkin kanssa.”

Seuraa Alinaa ja Freyaa @noutoilua

Brändilähettiläs Jenna, Sim ja Sala

”Moikka! Täältä hihnojen toisesta päästä löytyy 32-vuotias päätoiminen agilityvalmentaja Jenna Caloander, jonka tiimin vauhdista pitävät huolen shetlanninlammaskoirat Sim ja Sala. Kasvatan myös pienimuotoisesti shetlanninlammaskoiria kennelnimellä Minimonsin. Meidän tiimimme päälajina on aina ollut agility, ja siitä on muodostunut koko perheen elämäntapa. Minusta koiraharrastuksessa kivointa on touhuta ja opetella uutta oman parhaan kaverin kanssa.”

Seuraa Jennaa, Simiä ja Salaa @minimonsin

Brändilähettiläs Salla ja lemmikkijengi

”Heippa! Hyppään brändilähettilääksi Pirkanmaalta neljän rescuekoiran ja kahden kotimaisen löytökissan jengillä. Touhuissa mukana ovat paimenkoirasekoitusseniorit Miida ja Antero, pikkutytöt Elli ja Ruby Lou sekä 5-vuotiaat kollinpötkylät Rymy Riiviö ja KaaPo Killinen. Meille arjessa ja lemmikkielämässä tärkeää on lajityypillisen elämän mahdollistaminen, eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja rentous. Elämäämme kuuluu paljon metsäretkiä, yhdessäoloa, virikkeistämistä ja nenähassuttelua. Laumanjäsenet ovat kaikki omia persooniaan ja joukossa on niin ujoja herkkiksiä kuin reippaita rohkelikkojakin. Dagsmarkin tuotteet ovat olleet meillä jo vuosia lempparien joukossa hyvän laatunsa ja kotimaisuutensa vuoksi, ja onkin ihanaa päästä tutustumaan nyt tuotteisiin paremmin ja laajemmin.”

Seuraa Sallaa ja laumaa @sallhonk

Brändilähettiläs Christa ja hänen laumansa

”Moikka kaikille! Olen Christa, pian 33 -vuotias agilityurheilija Joensuusta. Laumaamme kuuluu minun ja mieheni Teemun lisäksi malinois Cava 11 v sekä bordercolliet Senna 7 v ja Pipa 2,5 v. Meidän lajimme on tosiaan agility, joka on vienyt mennessään jo vuodesta 2003. Tänä vuonna agilityn täyteistä elämää tulee siis täyteen 20 vuotta!

Vuosien varrella on tullut harrastettua koirien kanssa myös muita lajeja, kuten PK- jälkeä ja tokoa, mutta agility on aina tuntunut eniten omalta jutulta. Lajissa kiehtoo erityisesti koiran ilo ja into työskentelyyn, mutta myös loputon mahdollisuus kehittyä ohjaajana ja kouluttajana. Parasta onkin, kun saa onnistua yhdessä parhaan kaverin kanssa ja kasvaa tiimiksi.

Dagsmarkin matkassa olemme olleet jo vuodesta 2019. Omaa arvomaailmaani lähellä ovat kotimaisuus, puhtaus ja vastuullisuus ruoan tuotannossa. Olenkin iloinen, kun voin tarjota myös nelijalkaisille perheenjäsenille puhdasta ja lähellä tuotettua suomalaista ruokaa.”

Seuraa Christaa ja laumaa @christasaksa

Tutustu vuoden 2023 kissalähettiläisiin
Takaisin blogiin