Vastuullinen lemmikinruokatalo ja työnantaja

Dagsmark Petfoodin tarina sai alkunsa halusta ruokkia Suomen koirat kotimaisella lemmikinruoalla – niin omat kuin muiden. Hyvä idea ja innostus laittoivat vauhtia tassuihin ja matkalla mukaan ovat tulleet niin kissanruoat kuin turkinhoitotuotteet. Kasvuvauhti on ollut kova, mikä tarkoittaa vahvaa panostusta niin kehitystyöhön kuin henkilökunnan hyvinvointiin.

”Nuoressa kasvuyhtiössä kehittäminen ja kehittyminen ylettyvät ihan jokaiseen kolkkaan organisaatiossa ja sen prosesseissa. Yhtenä tärkeimpänä näistä ovat henkilöstöön liittyvät kehityshankkeet, joista hyvänä esimerkkinä toimii yhteistyössä Työsuojelurahaston kanssa toteutettava yrityskulttuurin ja työsuojelun kehittämishanke. Tuemme myös ihmisten kehittymistä ja kouluttautumista työn ohessa”, kertoo toimitusjohtaja Laura Strömberg.

Innostava työpaikka, tiivis työyhteisö

”Kasvutavoitteemme ovat kovat, mikä näkyy vahvana draivina työyhteisössä. Meillä ei pääse leipääntymään samojen tehtävien ääressä, koska toimenkuvat ja vastuut muuttuvat yhtiön kehittyessä. Dagsmark sopii työpaikkana ihmisille, jotka eivät pelkää muutosta, vaan päinvastoin haluavat koko ajan kehittyä ja oppia uutta.”

Tuotekehitys on erittäin tärkeässä roolissa.

”Suunnittelemme kaikki tuotteet itse markkinoiden ja lemmikkien tarpeita ajatellen. Tuotekehityksemme lähtökohtia ovat tietysti kotimainen raaka-ainepohja ja uutuusarvo. Emme kopioi muita, vaan pidämme kiinni omista visioistamme hyvien tuotteiden suhteen. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat simppelit ja yksinkertaiset kuivaruokareseptit.”

Vastuullinen edelläkävijä

Dagsmark on kasvanut jo isoon kokoluokkaan ja alkaa pian olla Suomen suurin lemmikinruokatalo.

”Tämä asema velvoittaa meitä vastuulliseen edelläkävijyyteen, mikä näkyy parhaiten varmaankin tuotteiden jäljitettävyydessä ja alkuperämerkinnöissä, jotka kerromme avoimesti – toisin kuin alalla on ollut tapana tehdä. Olemme alalla myös jo aika iso työnantaja. Kaiken kaikkiaan näen toimintamme vievän eteenpäin koko Suomen lemmikinruokamarkkinaa. Tavoitteemme on olla jokaisen lemmikinomistajan ykkösvalinta ruokakupilla.”

 

Takaisin blogiin