Yhteistyö on ILOMME

Yhteistyö on ILOMME

Olemme aloittaneet 1.11.2021 yhteistyön ILOMME-koirakoulun kanssa. ILOMME tarjoaa positiiviseen vahvistamiseen perustuvia verkkokursseja koirien koulutukseen. Meitä molempia yhdistää rakkaus koiriin ja samanlainen eläimiä kunnioittava arvopohja. Yhteistyön avulla me Dagsmarkilla voimme tarjota asiakkaillemme ja heidän lemmikeilleen mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää vuorovaikutustaitojaan.

Kaikille koiranomistajille sopiva

Ihmisen ja eläimen välisessä yhteiselossa on kyse vuorovaikutuksesta, kyvystä ymmärtää toinen toisiaan ja oppia yhdessä. ILOMME-palvelun lähtökohtana on nykyaikainen tieteellisiin tutkimuksiin perustuva koirankoulutus positiivisilla vahvisteilla. Kouluttajilla on pitkä kokemus ja hyvä maine kouluttamisessa.

Koiran kouluttaminen on pitkäjänteistä työtä ja usein toivotun käytöksen taustalla on useista opetetuista taidoista muodostuneita käytösketjuja. Opinpolut ovat huolellisesti suunniteltuja kurssikokonaisuuksia, jotka ohjaavat koulutusta askel askeleelta kohti tavoitetta. Seuraamalla ILOMME Opinpolkua voi olla varma, että kaikki tarvittavat koulutusvaiheet tulevat suoritettua.

Tarjolla on verkkokursseja pentukoirille, perusarkitaitoja, agility- ja noseworkingia sekä temppukursseja. Myös ns. ongelmatilanteisiin, kuten remmirähinään ja ohituksiin, löytyy apua. Kaikki koiranomistajat löytävät siis ILOMME-kursseista jotain itselleen ja lemmikilleen koiran iästä tai osaamistasosta riippumatta.

 

koirat katsovat portaikossa taaksepäin kysyvästi

Dagsmarkilaisena saat etuja

Nappaa Dagsmarkin uutiskirje tilaukseesi, niin saat etunenässä etuja ja tarjouksia. Dagsmarkilaisena saat ILOMME-kuukausijäsenyyden hintaan 9,90 €/kk (norm. 24,90 €/kk).

Tilaa Dagsmarkin uutiskirjeTutustu ILOMME-verkkokursseihin

 

Takaisin blogiin