Arvonnan säännöt Kesäkisa 2024

Tilaa Dagsmarkin uutiskirje ja osallistut arvontaan

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla kaikesta mitä Dagsmarkilla tapahtuu.
Kaikkien 1.6.-31.7.2024 välisenä aikana uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan n. 400 € arvoinen koiranruokatuotepaketti loppuvuodeksi. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä.

Arvontasäännöt

1. Järjestäjä

Dagsmark Petfood Oyj, Ysitie 387 A, 32300 Mellilä, Y-tunnus 2792338-2

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua vähintään 16 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Dagsmarkin ja niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat mukana arvonnan järjestämisessä tai heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

3. Osallistuminen

Kaikki 1.6.-31.7.2024 välisenä aikana uutiskirjeen tilanneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa.

4. Palkinto

Arvonnan voittaja saa koiranruokatuotepaketin (6 x 10 kg, arvo n. 400 €), joka vastaa riittävyydeltään normaalin koiran ruokatarpeita loppuvuodeksi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Dagsmark maksaa arpajaisveron. 

5. Arvonta, voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Arvonta suoritetaan 2. elokuuta 2024. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa yhden (1) viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuilla.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajalta erikseen pyydetty etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain Dagsmarkin uutiskirjeessä