Dagsmark etsii kesätyöntekijää Suomen koiramaisimpaan kesätyöhön

Dagsmark etsii kesätyöntekijää Suomen koiramaisimpaan kesätyöhön

Rekrytointikampanjan taustalla on pohjanmaalainen koiranruokavalmistaja Dagsmark Petfood Oy, joka etsii palkkalistoilleen helsinkiläistä pikkukoiraa.

Unelmien kesätyö tarjoaa koiralle ja hänen omistajalleen hauskan työpäivän Dagsmarkin mainoskuvausten merkeissä. Palkkiona on loppuvuoden koiranruuat sekä hyvää mieltä.

– Etsimme uusia koirakasvoja Dagsmarkin kesäduuniin. Hakea voivat kaikki iloiset ja muiden koirien ja ihmisten kanssa toimeen tulevat, Helsingissä asustavat pikkukoirat, kertoo Dagsmarkin tuotteiden kehittämisen ja koemaistamisen päällikkö Ässä.

Työtehtäviin kuuluu kuvauspäivään osallistuminen myöhemmin sovittavana ajankohtana elokuussa.

– Haluamme tarjota kesän ainutlaatuisimman työkokemuksen, jossa tulee olemaan niin hauskaa, että häntä heiluu koko päivän, Ässä lupaa.

Hakemukset sähköpostitse ja somessa

Rekrykampanjan hakuprosessi on helpompaa kuin oman hännän kiinni saaminen. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen assa@dagsmarkpetfood.fi. Lisäksi hakijoita kannustetaan julkaisemaan kuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #koirakesäduuniin.

– Odotamme ajatuksella tehtyjä hakemuksia, joissa hakijoiden koiramainen persoona ja hyvä fiilis näkyvät, kertoo Ässä.

Karvainen kesätyöntekijä valitaan kampanjan loputtua 25.7.2018 ja koiran omistajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 31.7.2018 mennessä. Kuvaukset järjestetään Helsingissä elokuun aikana.

Lisätiedot:
Ässä, assa@dagsmarkpetfood.fi
Löydät Dagsmarkin myös Facebookista ja Instagramista @dagsmarkpetfood.

Takaisin blogiin