Dagsmark Petfood on Lemmikki Tampere -messutapahtuman pääyhteistyökumppani

Dagsmark Petfood on Lemmikki Tampere -messutapahtuman pääyhteistyökumppani

Kaksi lemmikkien hyvinvoinnin ylintä ystävää tukevat toisiaan lokakuun Lemmikki Tampere -tapahtumassa. Pirkanmaan suurin lemmikkitapahtuma saa pääyhteistyökumppanikseen Dagsmarkin.

Messut keräävät parhaat ystävät yhteen 8.–9. lokakuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17.

Lemmikki Tampere -messutapahtuman bannerimainos 2022

Yhdessä rinnakkain kohti lokakuuta

Dagsmark tarjoaa koirille ja kissoille kotimaista, laadukkaasti valmistettua ja maistuvaa ruokaa Varsinais-Suomen sydämestä, Loimaan Mellilästä. Korkealaatuinen ravinto, joka vastaa lemmikkien erityistarpeita ja makutottumuksia, on yksi avaintekijöistä lemmikkien hyvinvoinnissa.

Dagsmarkin markkinointijohtaja Janica Finnemanin mukaan yritys on perustettu rakkaudesta eläimiin ja halusta tarjota lemmikeille turvallista ja vastuullista ravintoa.

– Suomessa valmistettua ruokaa voidaan hyvällä syyllä sanoa puhtaaksi ja turvalliseksi, koska tuotantoprosessit ovat täällä tarkkaan valvottuja. Lisäksi niin raaka-aineiden kuin itse tuotteidenkin kuljetusmatkat ovat maltilliset. Kotimainen tuotanto ja paikallisten työllistäminen ovat meille sydämen asioita, joista emme tingi.

Lemmikkien märkäruoka valmistetaan Mellilässä. Kuivaruoka tuotetaan alihankkijoilla Nokialla Dagsmarkin reseptien mukaisesti.

Lemmikki Tampere -tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu iloitsee solmitusta kumppanuudesta.

– Eläinten hyvinvointi on Dagsmarkin toiminnan kantavia voimia ja tähän samaan arvoon nojaudumme myös meidän tapahtumassamme. On ilo nostaa esille Suomessa vastuullisesti tuotettua lemmikkien lähiruokaa ja yhdessä korostaa lemmikkien hyvinvoinnin tärkeyttä.

Myös Finneman odottaa tyytyväisenä tulevan kumppanuuden toteutumista.

– Meistä on hienoa päästä tekemään yhteistyötä ison lemmikkitapahtuman kanssa. Haluamme tuoda lemmikinomistajat kotimaisen lemmikinruoan äärelle ja mikäpä sen parempaa kuin tehdä se eläinten ystävien ja lemmikkien yhteisessä tapahtumassa.

Pääyhteistyökumppanuus näkyy ennakkomarkkinoinnissa sosiaalisen median sisällöissä, erilaisissa kilpailuissa ja arvonnoissa sekä asiantuntevassa messuohjelmistossa ja tuote-esittelyissä.

Dagsmarkin henkilökuntaa messuosastolla

Nyt voit voittaa VIP-liput Lemmikkimessuille!

Arvoimme yhdelle onnekkaalle kahden hengen villin VIP-messupaketin (arvo 100 €). Palkinto sisältää 2 vapaalippua messuille, 2 narikkamaksua, 2 lounasta, 2 lemmikkilahjakassia valintasi mukaan koiralle tai kissalle sekä tapahtuman pysäköintimaksun.
Arvonnan voitti Miina Savitaipaleelta, onnea voittajalle ja tervetuloa messuille! Liput postitamme voittajalle tietysti etukäteen ja lahjakassit voi noutaa messujen infosta.
Tilaa uutiskirje
Takaisin blogiin