Dagsmarkin tiimi vahvistuu huippuosaamisella –kehitysjohtajaksi Reija Hoffrén

Dagsmarkin tiimi vahvistuu huippuosaamisella –kehitysjohtajaksi Reija Hoffrén

Dagsmarkin osaajajoukko kasvaa jälleen yhdellä asiantuntijalla, kun tiimiin liittyy kehitysjohtaja Reija Hoffrén. Lemmikkiruoka-alalla 25 vuotta työskennellyt Reija tulee Dagsmarkilla vastaamaan sekä laatujärjestelmän rakentamisesta, että kehitysprojektien läpiviennistä yhdessä tuotekehitys- ja tuotantotiimien kanssa.

Dagsmarkin tuore kehitysjohtaja Reija Hoffrén tuntee lemmikkiruoka-alan kuin omat koiransa.

–Tässä oli sattumalla sormensa pelissä. Alun perin päädyin koiranruokien maailmaan uteliaisuudesta ja ajatuksena oli saada uutta intoa sen hetkisiin työtehtäviin, mutta tulinkin jäädäkseni, Reija nauraa.

Kokeilu muuttuikin 25 vuoden mittaiseksi matkaksi, jonka varrelle on mahtunut erilaisia kehitystehtäviä aina tuotekehityksestä prosessien ja teknologioiden kehitykseen.Tutuksi ovat tulleet niin Suomen kuin kansainvälisetkin markkinat.

–Olen päässyt tutustumaan tuotannon koko elinkaareen ja tekemään laaja-alaisesti töitä myös markkinoinnin ja hallinnon puolella. Kokemus sekä valmistajan, valmistuttajan että ostajan roolissa on tuonut valtavasti tietoa alasta.

Markkinoilla tarve laadukkaille ja kotimaisille vaihtoehdoille

Suomalaiset lemmikkiruokamarkkinat ovat murroksessa. Kuluttajat ovat yhä tietoisempia siitä, mitä hyvältä koiranruualta vaaditaan. Tähän muutokseen ala on tarjonnut Reijalle näköalapaikan.

–Muutos on hyvin samanlainen kuin ihmisten elintarvikepuolella. Ruokakaupasta on tullut yhä merkittävämpi paikka tehdä arvovalintoja ja panostaa omaan ja lemmikkien hyvinvointiin.

Vuosien varrella Reija on ehtinyt olla mukana lanseeraamassa monta tuotetta. Näistä moni löytyy kaupanhyllyiltä edelleen. Kevään aikana tästä kokemuksesta on todella hyötyä, kun Dagsmarkin tuotevalikoima laajenee uusilla tuotteilla.

Työssään Reijaa ajaa eteenpäin intohimo sekä laadukkaaseen ruokaan että koiriin. Tällä hetkellä arkea ilahduttaa kaksi koiraa, norwichinterrieri Rosso ja kääpiösnautseri Hippi, sekä kaksi kissaa.

–On tärkeää, että yrityksen arvomaailma on linjassa omani kanssa. Seison Dagsmarkin työn takana ja pystyn hyvällä omallatunnolla tarjoilemaan tuotteitamme myös koirilleni.

Takaisin blogiin