Esittelyssä Dagsmarkin uudet kasvot

Esittelyssä Dagsmarkin uudet kasvot

Dagsmark sai vuoden vaihteessa lisävahvistusta remmiinsä, mikä tarkoittaa sitä, ettei vuotemme olisi voinut paremmin alkaa. Janica Finneman ja Jonna Wood aloittivat markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parissa tammikuun alussa. Samalla työnsä aloittivat neljä uutta toimistokoiraa Nasu, Mini, Happy ja Oopz.

Janica aloitti Dagsmarkin markkinointipäällikkönä, ja hänen tehtäviinsä kuuluu kokonaisvastuu markkinoinnista, viestinnästä ja brändistä. Myös graafinen suunnittelu ja visuaalisuus ovat osa Janican taitopalettia. Toimistokoira, kultainennoutaja, Nasu keskittyy lähinnä koemaistajan tehtävään, mutta hallitsee myös kotitoimiston hyvinvointipalveluiden tuottamisen. Erityisen mielekkääksi Nasu kokee taukojumpat. “Minä vien äipän ulos monta kertaa päivässä. Kun äippä etenee rivakasti raittiissa ilmassa, etenevät hommatkin”, Nasu kertoo.

Janica ja Nasu tekevät tiivistä yhteistyötä Dagsmarkilla myös tuotekehityksen parissa. Molemmat komppaavat toisiaan. Janica tiivistää yhteiset mietteet sanoiksi “Onhan se nyt hienoa, että lemmikin ruoat löytyvät omasta lähikaupasta. Odotamme innolla, että pääsemme mukaan kehittämään uusia tuotteita.” Janicasta on hienoa päästä työskentelemään suomalaisen brändin kanssa, jonka sydän sykkii kotimaisuutta ja vastuullisuutta. Nasu muistuttaa, että laatukriteereistä maku on ihan yhtä tärkeä.

Vapaa-ajalla Janican löytää remonttihommista tai moottoripyörän selästä. Nasu viestii perheensä asuvan vuonna 1902 rakennetussa puutalossa, jota äippä remontoi hitaasti mutta varmasti. Hieman nopeammin liikkuu Janican 1200 kuutioinen Sportsteri, jonka kyytiin Nasua ei saisi millään. “Minä tykkään sienestämisestä”, se tuumii. Janica kertookin, että Nasun kanssa on mietitty, josko yhteiset metsäilyt voisi valjastaa sienten nuuskutteluun syksyisin.

Janica Finneman, nainen kyykyssä metsässä, vieressä kultainennoutaja koira

Janica vastaa yhtiön markkinoinnista kymmenvuotisella kokemuksellaan. Nasulla on seitsemän vuoden kokemus maisteluhommista.

“Meikäläinen on metsien mies”, aloittaa Oopz emäntänsä Jonnan vierellä. “On ne muutkin, Mini ja Happy. Eli yhdessä me ollaan metsäläiset!” Oopzin toteamus kertookin paljon Jonnan lauman arjesta: metsään mennään ja siellä viihdytään. “Puhdas ja aito luonto ovat meille tärkeitä”, Jonna aloittaa. “Liikumme kotimaisemissa, mutta myös retkeilyautolla, jolla huristelemme Lappiin tai Pohjois-Norjaan.” Retki kuin retki, mukana on aina yksi asia: kamera. “Tai oikeastaan kaksi”, Oopz sanoo. “Jos mami haluaa meistä kuvat, niin on paras kaivaa esiin myös namit!”
Dagsmarkilla Jonna toimii content managerina eli hän vastaa sisällöntuotannosta ja sisältömarkkinoinnista. Valokuvaajana Jonnan vastuulla on myös yrityksen visuaalisen ilmeen kehittäminen. “Tällaiselle luovalle markkinointistrategistille työ Dagsmarkilla tarjoaa mahdollisuuden tehdä työtä, jonka kokee tärkeäksi. Dagsmarkin arvot ja tuotteet ovat lähellä koko laumani sydäntä”, Jonna sanoo. Jatkossa Jonnan työpöydällä ovat myös verkkokaupan kehittäminen ja kasvustrategioiden miettiminen. ”Jos ulkomaille mielitään, kannattaa luottaa meihin. Meillä on kokemusta ja kielitaitoa”, Oopz toteaa. Jonna selventää Minin muuttaneen Suomeen Venäjältä, kun taas Oopz ja Happy ovat Yhdysvalloista.
”Yksi eniten odottamistani asioista on Dagsmarkin lemmikkiasiakkaiden tarinoiden kertominen. Yhtiön tarinasta tekee tärkeän se, että me todella edistämme koirien hyvinvointia”, Jonna sanoo. Nähtäväksi jää, liikkuuko Jonna paikalle retkeilyautolla ja löytyykö kyydistä myös koiratrio. Kun asiaa kysytään Oopzilta, on hänellä vastaus jo valmiina. “Mami sanoo, että meissä on kaikkia mahdollisia rotuja. Se tarkoittaa sitä, että ollaan paras tiimi tapaamaan kaikkia koiria.” Jonna toppuuttelee sakemanni-lapukka-mikä-lie-mixiään, mutta lupaa koirilleen samat työsuhde-edut kuin Nasulla. Harva nyrpistää kirsuaan koemaistajan tittelille. Onhan se titteleistä jaloin.
Kolme koiraa seisoo kallion päällä merenrannalla Norjassa

Oopz, Mini ja Happy vakuuttavat ymmärtävänsä koira-asiakkaita erityisen hyvin. Onhan heissä kaikkia mahdollisia rotuja!

Jonna Wood, nainen kyykyssä kalliolla, vieressä vaalea koira

Jonna on visuaalisen ilmeen ammattilainen, joka vastaa Dagsmarkilla sisällöntuotannosta. Oopz on kokenut valokuvamalli.

Janica ja Jonna tuovat Nasun, Oopzin, Minin ja Happyn kanssa kasapäin kokemusta Dagsmark Petfoodille. Helposti innostuvia Janicaa ja Jonnaa ei tarvitse kahta kertaa houkutella kokeilemaan uusia juttuja, he hyppäävät täysillä mukaan. Ja mitä tulee uusiin toimistokoiriin: voit olla varma, että tämä koemaistajien tiimi huolehtii siitä, ettei lähikauppaasi ilmesty mitään sellaista, jonka haistaessaan kirsu kääntyy vinoon.

 

Takaisin blogiin