Keitä me dagsmarkilaiset olemme – Jasminin tarina

Keitä me dagsmarkilaiset olemme – Jasminin tarina

Kun Dagsmarkin Instagram- tai Facebook-sivuilla julkaistaan päivitys, on asialla Jasmin Pyykkö. Tällä Lappeenrannassa asuvalla kahden koiran omistajalla sekä työ että vapaa-aika pyörivät rakkaiden lemmikkien ympärillä.
Hei, kuka sä olet?
Olen Jasmin Pyykkö, 22-vuotias Lappeenrantalainen. Olen avoin, iloinen ja aktiivinen ihminen – oikeastaan aikamoinen positiivari! Perheeseeni kuuluu kaksi koiraa: 7-vuotias bostoninterrieri Domi ja 1,5-vuotias amerikankarvatonterrieri Miki. Tykkään tehdä ja harrastaa paljon koirieni kanssa, minkä vuoksi olemmekin melkein aina menossa.

Miten päädyit Dagsmarkille?
Olen aina pitänyt koirista ja niiden kanssa touhuamisesta. Merkonomiksi valmistuttuani halusin yhdistää nämä kaksi itselleni rakasta asiaa – koirat ja markkinoinnin – ja päädyin töihin FitDogille ja sittemmin myös Dagsmarkille.

Mikä on roolisi Dagsmarkilla?
Markkinointikoordinaattorina vastaan Dagsmarkin sosiaalisesta mediasta. Teen siis somepäivityksiä, vastaan asiakkaiden laittamiin kommentteihin ja suunnittelen sisältöjä. Innostun helposti uusista ideoista. Työssäni pääsenkin luomaan uutta, kehittämään viestintäämme ja innostamaan myös asiakkaitamme. Parasta onkin asiakkailta saatu palaute ja positiiviset asiakaskokemukset.

Mitä eläimet ja lemmikit merkitsevät sinulle?
Sekä työni että harrastukseni pyörivät pitkälti koirien ympärillä. Koirani ovatkin minulle tärkeitä harrastustovereita ja perheenjäseniä.
Koirani toimivat minulle myös lisäkorvina. Kuulen ainoastaan toisella korvallani, ja koirien tehtävä on ilmoittaa erilaisista äänistä ja niiden tulosuunnasta. Domi jää tästä pestistään eläkkeelle tänä vuonna, ja nyt arki kuluukin nuoremman koiran koulutuksen parissa.

Mitä muuta teet vapaa-ajallasi?
Koirien kanssa harrastan mm. tokoa, agilityä ja koirafrisbeetä, ja olen myös koirafrisbeeohjaaja.
Vapaa-ajalla myös valokuvaan omaksi ilokseni ja taitan Suomen kuulo- ja tukikoirayhdistyksen lehteä. Arki on hektistä, mutta sitä tasapainotan pitkillä rauhallisilla metsälenkkeillä ja ansaituilla lepopäivillä. Tasapaino ja kohtuus kaikessa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?
Jokainen päivä on erilainen, ja voin suunnitella päivien kulun omien menojen mukaan. Työni on itsenäistä ja joustavaa: voin valita itse missä ja milloin teen työtäni. Välillä voin kesken työpäivän lähteä lenkille koirien kanssa ja sitten palata takaisin töiden pariin. Tätä helpottaa myös se, että teen töitä kotoa käsin.

Miksi Dagsmarkilla on hyvä olla töissä?
Meillä on Dagsmarkilla ihan mieletön porukka, jonka kanssa on hienoa tehdä töitä. Tämä työ ei tunnu työltä, sillä saan tehdä sitä mistä nautin!

 

 

Takaisin blogiin