Kuonon edessä uusia dagsmarkilaisia

Kuonon edessä uusia dagsmarkilaisia

Dagsmarkilla merkityksellinen työ, positiivinen draivi ja kehitysmahdollisuudet ovat houkuttaneet uusia ihmisiä taloon. Laumamme on vahvistunut kuluttajaneuvojilla Susanna Mattilalla, Tiina Harjulla ja markkinointisuunnittelija Piia Leinolla. Annetaan heidän kertoa hieman itsestään ja työstään!

Kuluttajaneuvojamme Susanna Mattila

Susanna Mattila kasvokuva

Susanna on koulutukseltaan klinikkaeläinhoitaja ja työskennellyt ennen Dagsmarkia eläinlääkäriasemilla, tuotanto- ja harraste-eläinten rehujen myynnissä sekä monipuolisissa asiakaspalvelu- ja koordinaattoritehtävissä.

”Vastaan Dagsmarkilla kuluttajaneuvontaan tuleviin yhteydenottoihin ja autan parhaani mukaan kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Erittäin mielelläni kuulen kuluttajien toiveita uusista tuotteista ja kehitysehdotuksia jo meillä oleviin tuotteisiin. Karvaisten ystävien palautteet ja toiveet ovat meille äärimmäisen tärkeitä ja niiden avulla pystymme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Työhöni kuuluu myös markkinoinnin ja tuotekehityksen avustavia tehtäviä.”

”Dagsmarkilla pääsen työskentelemään sydäntäni lähellä olevien arvojen parissa eli lemmikkien hyvinvoinnin edistäminen ja kotimaisen puhtaan lähellä tuotetun ruoan tarjoaminen ystävillemme. Odotan, että saan kehittää yhdessä meidän asiakkaidemme sekä Dagsmarkin tiimin kanssa kotimaista lemmikkiruokataloa, josta jokainen lemmikinomistaja voi olla ylpeä.”

Susanna Mattila ja Raksu koira

Susannan vapaa-aika kuluu koirien kanssa metsässä lenkkeillen ja erilaisten koiraharrastusten parissa. Mieleenpainuvimpia saavutuksia on ollut käyttövalion arvo metsäjäljeltä sekä PK-SM sijoitus 6/50.

”Karvaisia perheenjäseniämme ovat labradorinnoutajat Elastinen sekä uusin tulokkaamme Ingeborg Poppanen. Elastinen on letkeä kundi, joka täyttää syksyllä yhdeksän vuotta. Poppasella taas on ikää vasta pari kuukautta, mutta typy omaa jo selvästi taikavoimia! Koiraharrastuksessa minulle on tärkeintä koiran kanssa vietetty laatuaika ja yhteinen kommunikointi koiraa kunnioittaen. Koulutan koirani positiivisesti kannustaen ja palkiten. Erilaisten harrastusten lisäksi koirani etsivät kesäisin sieniä ja talvisin tyhjiä tölkkejä. Lomalla suuntaamme patikoimaan ja rentoutumaan Lapin tuntureille.”

Kuluttajaneuvojamme Tiina Harju

Tiina Harju ja villakoirat Heka ja Syke

Tiina on tuttu Dagsmarkin asiakaspalvelusta ja omasta Eloa & Sykettä -blogistaan. Hän on aina valmis neuvomaan visaisissakin lemmikkien ruokintaan liittyvissä kysymyksissä ja osaa antaa myös vertaistukea esimerkiksi koirien suolisto-ongelmien hoidossa. Tämän aktiivisen koiraharrastajan sydän taitaakin olla tassunmuotoinen.

”Lemmikkien ruokinta on yksi tärkeistä minua kiinnostavista asioista. Puhtaalla kotimaisella ruoalla on suuri merkitys eläimen hyvinvointiin. Minusta on hienoa, että Dagsmarkin kuluttajaneuvonnassa saan auttaa muita lemmikinomistajia heidän mieltään askarruttavissa asioissa.”

Tiina kotoa löytyy villakoiria – emmekä puhu niistä, mitä pyörii useimmilla meistä siellä sohvan alla. Tarkemmin sanottuna kaksi kääpiövillakoiraa, Heka ja Syke.

”Heka on vanhempi ja vakavampi herrasmies. Syke taas on reippaasti nuorempi ja aina iloinen. Sykkeen lempinimi onkin Hirvoska persoonallisen tukkatyylin ja luonteen ansiosta.”

Markkinointisuunnittelijamme Piia Leino

Piia Leino kasvokuva metsässä

Piia on aloittanut Dagsmarkilla markkinointisuunnittelijana eli hän osallistuu monipuolisesti markkinoinnin eri tehtäviin. Piian vankka osaaminen on karttunut mainostoimistoissa ja yritysten omassa markkinoinnissa vietetyistä vuosista.

”Odotan työltäni uusia mielenkiintoisia projekteja sekä mukavia työkavereita, joiden kanssa vahvistaa ja laajentaa omaa ammattiosaamistani. Minua kiinnostaa myös mahdollisuus päästä seuraamaan läheltä tuotekehityspuolta. Tuskin maltan odottaa, että pääsemme tiimin kanssa keksimään uusia ideoita, miten tuoda Dagsmarkin tuotteita näkyviksi suomalaisille lemmikinomistajille. Ja tietysti myös pohtimaan, miten parhaiten tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa.”

Piian arkeen kuuluvat töiden lisäksi lasten kanssa yhdessä puuhailu, Marvel-leffat ja rumpujen soittaminen.

”Oma pääni ja kehoni palautuvat parhaiten ulkoilemalla. Pitkät kävelylenkit mukavalla kelillä, korvissa standupia, viihteellinen podcast tai äänikirja ovat mielekkäintä puuhaa. Olohuoneen nurkassa sähkörummut kutsuvat välillä treenaamaan – lienen tosin sitä harvinaisempaa lajia eli rytmitaidoton rumpali! Kutsuisin sitä silti intohimoksi, vaikka se pääseekin esiin vain kausittain.”

”Kotona arkeamme piristävät venäjänsiniset kissaveljekset, Rocky ja Norris. Alun perin olimme hankkimassa vain yhtä, mutta kaksikko oli jo vauvoina kuin paita ja peppu, joten valinnan koittaessa poikien erottaminen toisistaan tuntui särkevän sydämen. Niinpä molemmat riiviöt saivat meiltä kodin. Venäjänsinistä luonnehditaan joskus korkean aktiivisuustason kissaroduksi. Meillä onkin kotona jatkuva ulkoilumahdollisuus verkotetussa tarhassa ja sisätiloissa kaksikin isoa kiipeilypuuta. Kaikki kovassa käytössä.”

 

Takaisin blogiin