Lähikuvassa laatukoordinaattorimme

Lähikuvassa laatukoordinaattorimme

Katri Mustajärvi työskentelee Dagsmarkilla laatukoordinaattorina. Yrityksen laatujärjestelmä kattaa koko toimitusketjun toimittajilta asiakkaille asti.

”Olen ollut mukana elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän FSSC 22000 -standardin rakentamisessa ja käyttöönotossa Dagsmarkilla. Päävastuullani on täällä omavalvonnan toteutus eli otan tuotannosta erilaisia näytteitä, kuten pintapuhtaus- ja salmonellanäytteitä. Lisäksi avustan kuluttajapalvelua, olen mukana varastoinventaariossa ja teen yhteistyötä alihankkijoiden kanssa.”

Koko tuotantoprosessi on määritelty ja standardoitu, joten asiakas voi olla varma tuotteen laadusta.

”Meillä on tuotannossa standardin mukaiset työtavat ja tehtävät. Käytämme vain hyväksyttyjä toimittajia ja myös tuotteiden lähetys tapahtuu tiettyä standardia noudattaen”, kertoo Katri.

Katri Mustajärvi tehtaalla tutkimassa koiran kuivaruokaa.

TAVOITTEITA TOTEUTTAMASSA

Dagsmarkille Katri päätyi syyskuussa 2021 ensin pakkaajaksi, mutta uusia mahdollisuuksia avautui nopeasti. Hän on myös opiskellut työn ohessa bio- ja elintarviketekniikan insinööriksi.

”Aloitin pakkaajana, mutta siirryin pian avuksi verkkokaupan logistiikkaan. Syksyllä 2022 aloitinkin jo laatukoordinaattorina. Koen, että täällä on mahdollisuus päästä sinne minne haluaa, kun vain näyttää mitä osaa.

Katri Mustajärvi koiran kanssa lenkillä hiekkatiellä.

YHTEISÖLLISYYTTÄ JA MATALAA HIERARKIAA

Katri kuvaa Dagsmarkia työpaikkana yhteisölliseksi.

”Yhteistyö toimii ja matalalla kynnyksellä voi ottaa yhteyttä ihan toimitusjohtajaankin. Parasta omassa työssäni on vaihtelevuus. Otan esimerkiksi näytteitä, kierrän tuotannossa ja teen myös tietokoneella hommia. Ja toki pitää mainita mukavat työkaverini!”

Katrilla ei ole tällä hetkellä omaa lemmikkiä, mutta lapsuuden kodissa rapsutettavana on 12-vuotias cockerspanieli. Kotimaiset tuliaiset ovat aina yhtä odotettuja.

Takaisin blogiin