Lähikuvassa myyntijohtajamme

Lähikuvassa myyntijohtajamme

Pasi Kivilahti toimii Dagsmarkilla myyntijohtajana. Tehtävässään hän aloitti syksyllä 2020, kun Dagsmarkin perustaja Laura Strömberg otti häneen yhteyttä. Yhteinen sävel löytyi heti. Matka on jatkunut ja vauhti vain kiihtynyt.

”Päätehtäväni on avainasiakkaiden myynnin kehittäminen ja johtaminen. Suunnittelemme kampanjoita ja kehitämme valikoimaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vastuullani on myös kenttämyynti ja sen kehittäminen. Lisäksi työhöni kuuluu budjetointia, sisäistä raportointia ja myynnin seurantaa.” 


Asiakaskohtaamisia ja kehittämistä 

Työn parasta antia ovat Pasin mukaan ehdottomasti tapaamiset asiakkaiden kanssa. Yhdessä tehden ja kehittäen saadaan aikaan parhaat tulokset. 

”Lemmikkieläimille suunnatut tuotteet ovat kiinnostava ja dynaaminen kategoria, jota on hienoa kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa.  On palkitsevaa voida tarjota Dagsmarkin kotimaisia vaihtoehtoja sekä osaamista asiakkaiden käyttöön.” 

 

Yhteinen tavoite ja kehityshalu 

Pasi kuvailee Dagsmarkia työpaikkana innostavaksi ja nuorekkaaksi.  

”Kaikki työskentelevät lemmikkien hyvinvointi edellä ja minulla on todellisia ammattilaisia työkavereina. Meillä on hauskaa yhdessä vaikka näemmekin livenä aika harvoin koko porukalla. Kaikilla on halu kehittää osaamistaan ja haluamme olla edelläkävijöitä.” 

 

Tuliaisia tuttaville 

Pasilla ei itsellään ole lemmikkejä, mutta tuttu Veeti-kissa täyttää tuotemaistajan roolin myyntijohtajan rinnalla viikonloppuisin maalla. 

”Veeti on 5-vuotias hieman arka kissa, mutta tulee kyllä lopulta syliin katselemaan telkkaria. Harrastan myös metsästystä, joten repussa on aina laadukkaita purutikkuja metsästyskoirille.” 

Pasi Veeti-kissan kanssa

 

Takaisin blogiin