LÄHIKUVASSA TUOTANTOKOORDINAATTORIMME

LÄHIKUVASSA TUOTANTOKOORDINAATTORIMME

Emma-Reetta Tuominen tai tuttavallisemmin Emma työskentelee Loimaan tehtaallamme tuotantokoordinaattorina. Hän aloitti tehtaalla syksyllä 2020, tehtävä tosin oli hieman eri kuin nykyään.

”Tulin tänne alun perin maalaamaan ja remontoimaan sisätiloja. Jatkoin siitä pakkaajaksi ja etenin hoitamaan verkkokauppatilauksia ja sillä tiellä olen vieläkin. Toki enemmän hommaa on tullut mukaan, esimerkiksi varastoinventaario. Täällä ei katsota vain koulutusta ja papereita, vaan sitä, miten ihminen oppii ja mihin hän voi kasvaa.”

VAIHTELEVAA TYÖTÄ VASTUULLISUUSKULMALLA

Emma kertoo perustyöpäiväänsä kuuluvan tilausten kirjausta järjestelmiin, tilausten lähetyksiä sekä tietojen kirjaamista niin, että jäljitettävyys pysyy kunnossa.

”Parasta ovat mukavat työkaverit sekä se, että ei tarvitse koko päivää viettää tietokoneella, vaan voi jalkautua myös tuotantoon. Vaihtelevuutta on paljonkin ja saa olla tekemisissä niin asiakkaiden kuin myynnin kanssa.”

”Dagsmarkia kuvaa hyvin sana laumahenki. On kivaa olla mukana tekemässä vastuullista lemmikinruokaa, jota omakin kissani syö. Koen, että tämä on tärkeää työtä.”

KISSA, JOKA RAKASTAA IHMISIÄ

Emman kotona kehrää tyytyväisenä 5-vuotias Minni-kissa, joka on pelastettu löytöpentueesta.

”Emo oli hyljännyt viisi pentua navettaan ja me saimme niistä yhden. Minni vihaa muita eläimiä, mutta rakastaa kaikkia ihmisiä. Muita eläimiä meillä ei siis ole, eikä ole hetkeen tulossakaan”, Emma naurahtaa.

Takaisin blogiin