Lähikuvassa vastuullisuuspäällikkömme

Lähikuvassa vastuullisuuspäällikkömme

Reetta Haapasalo työskentelee Dagsmarkilla vastuullisuuspäällikkönä ja people partnerina. Hän aloitti laumassa syksyllä 2020, kun Dagsmarkilla haluttiin panostaa entistä enemmän vastuullisuuteen. Samalla tuotekehityksessä olivat ensimmäiset kissanruoat, jotka täydensivät aiemmin vain koirille suunnattua valikoimaa.

”Aloittaessani Dagsmark oli täynnä koiraihmisiä ja minä toin mukanani kissanäkökulmaa. Rakkaalla, nyt jo edesmenneellä Osvald-kissallamme oli oma roolinsa siinä, että päädyin Dagsmarkille.”

Reetta Haapasalo koiransa Armin kanssa.

LÄHELLÄ YMPÄRISTÖÄ, ELÄIMIÄ JA IHMISIÄ

Vastuullisuuspäällikkönä Reetan työtehtäviin kuuluu vastuullisuuteen liittyvien toimenpiteiden laatimista, koordinointia ja toteuttamista sekä vastuullisuusraportointia, jota odottavat Dagsmarkin omistajat, sijoittajat ja isot asiakkaat. People partner -rooli taas tuo hänen työpöydälleen HR:ään liittyvien asioiden, kuten rekrytoinnin, perehdytyksen ja työhyvinvoinnin kehittämistä.

”Saan tehdä töitä itselleni tärkeiden asioiden parissa. Vastuullisuus- ja HR-asiat koskettavat koko yhtiötä ja henkilöstöä, joten saan tehdä töitä lähes kaikkien toimintojen ja tyyppien kanssa. Haluan olla kartalla henkilöstön fiiliksistä ja kuuntelenkin tarkalla korvalla dagsmarkilaisten viihtymiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja vien henkilöstökyselyissä sekä tehtaan käytävillä käydyissä keskusteluissa nousseita asioita eteenpäin.”

HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ KEHITTYVÄSSÄ ORGANISAATIOSSA

Reetta arvostaa Dagsmarkilla erityisesti kivoja työkavereita, hyvää yhteyttä esihenkilöön, mahdollisuutta etätöihin sekä positiivista suhtautumista lisäkouluttautumiseen. Työyhteisöä hän kuvaa monimuotoiseksi, hauskaksi ja tiiviiksi.

”Dagsmarkilta löytyy alan konkareita, työhön kuin työhön tarttuvia tekijöitä, aktiivisesti kouluttautuvia tyyppejä, analyyttisiä asiantuntijoita ja tietysti ihmisiä, joille lemmikit ovat kaikki kaikessa. Yhteinen tavoitteemme on, että Dagsmark olisi jokaisen lemmikinomistajan ykkösvalinta. Se vaatii vauhtia, joustoa ja jatkuvaa kehittymistä.”

Reetta Haapasalon rescuekissat

METSÄLENKKEJÄ JA UUSIA PERHEENJÄSENIÄ

Reetan karvaisia perheenjäseniä ovat collie Armi ja islanninhevonen Óríon.

”2,5-vuotias Armi on todella taitava ja herkkä lukemaan ihmisten tunnetiloja. Hän on välillä mukanani töissä Mellilässä ja on osallistunut esimerkiksi työhaastattelujen pitämiseen. Lisäksi perheeseemme kuuluu Óríon, jonka määrittelen ennemmin lemmikiksi ja ystäväksi kuin ratsuksi. Armi ja Óríon tulevat hyvin juttuun ja käymmekin usein metsälenkeillä koko porukalla.”

”Viime viikonloppuna kotiimme muuttivat 2-vuotiaat kodinvaihtajakissat Meru ja Kibo. He ovat uteliaita ja sosiaalisia kissoja ja toivon, että hekin voivat joskus tulla mukaani Mellilän tehtaalle, kunhan ovat ensin asettuneet taloksi uudessa kodissaan.”

Takaisin blogiin