LEMMIKKI TAMPERE LAITTAA TASSUIHIN VIPINÄÄ

LEMMIKKI TAMPERE LAITTAA TASSUIHIN VIPINÄÄ

Lemmikki Tampere täyttää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen lauantaina ja sunnuntaina 2.–3.9.2023. Tule kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja, seuraamaan näytöksiä, kilpailuja ja rotuesittelyjä sekä viettämään iloisen eläimellinen viikonloppu. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10–17.

Lemmikki Tampere messujen vaakabanneri

PENTUHUUMAA JA PALJON MUUTA

Eläinten ystävien suurtapahtuman teemana ovat tänä vuonna pennut. Kannattaa siis ehdottomasti tulla paikalle, jos harkitset pennun hankintaa tai perheessäsi on tuore tulokas. Messuilla on luvassa muun muassa pentunäyttelyitä ja pennun hankintaan sekä kotiutumiseen liittyviä vinkkejä.   

Uunituoreiden ja tulevien lemmikinomistajien lisäksi messuilla on paljon ohjelmaa aktiivisille lemmikkiharrastajille, lapsiperheille ja tavalliselle tassuväelle.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA DAGSMARK

Olemme tuttuun tapaan messujen pääyhteistyökumppani, sillä suomalainen lemmikinruoka sopii täydellisesti energisoimaan suomalaista lemmikkitapahtumaa. Löydät meidät messuosastolta C 201 

Asiantuntijapuheenvuoromme pitää eläinkouluttaja Jenni Yli-Tainio Animal Activelta. Hän kertoo, miten pennun tutustuminen uuteen kotiin sujuu turvallisesti, miten muihin eläimiin kannattaa tutustua ja mitä tehdä, jos pennun kanssa tulee yllättäviä haasteita. Jennin puheenvuoroja voi kuunnella D-hallin Dagsmark-lavalla lauantaina ja sunnuntaina klo 14.30–15.10.

OSALLISTU JA VOITA VIP-LIPUT

Yksi onnekas voi nyt voittaa kahden hengen huikean VIP-lippupaketin. Palkinto sisältää 2 vapaalippua messuille, 2 narikkamaksua, 2 lounasta, 2 x 50 € arvoista lahjakorttia Dagsmarkin verkkokauppaan sekä tapahtuman pysäköintimaksun.

Kisan järjestäjänä toimii Dagsmark. Osallistumisaikaa on 17.8.2023 asti. Arvomme VIP-lippupaketit kaikkien osallistujien kesken 18.8. Palkinnon arvo on noin 170 €.  Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tuotteeseen.

Kiitos kaikille osallistumisesta! Voittaja on arvottu ja häneen ollaan yhteydessä. 

TILAA UUTISKIRJE
Takaisin blogiin