Nelivuotias Dagsmark

Nelivuotias Dagsmark

Kun koira on nelivuotias, se on jo aikuinen. Tunnemme sen metkut ja mutkat ja tiedämme, mistä naruista vetää. Sillä on elämänkokemusta eikä se enää ihmettele jokaista vastaansa tulevaa asiaa, vaan ottaa peräti lunkisti. Nelivuotias on tuttu ja turvallinen. Siihen on jo ehtinyt kiintyä.

Yhtiömme täyttää tänään neljä vuotta. Arvosana kuluneelle neljälle vuodelle on ehdottomasti kiitettävä, sillä kiitettävää meillä riittää. Kiitos kaikesta tuestasi kuluneina vuosina. Sitä on tarvittu ja tarvitaan yhä. Tukesi avulla olemme saavuttaneet paljon.

Neljä vuotta ovat opettaneet meitä lemmikkibisneksestä. Olemme tehneet virheitä, mutta myös oppineet niistä. Olemme myös saavuttaneet paljon, emmekä tarkoita nyt vain sitä yli miljoonaa kiloa koiranruokaa, jonka olemme myyneet.

Dagsmark Petfood täyttää tänään neljä vuotta. Olemme monella tapaa kuin nelivuotias koira. Sinä tunnet meidän metkumme ja mutkamme ja tiedät, mistä naruista vetää. Meillä on jo elämänkokemusta emmekä enää ihmettele jokaista vastaamme tulevaa asiaa, vaan otamme peräti lunkisti. Nelivuotias Dagsmark on tuttu ja turvallinen. Olet jo kiintynyt meihin.

 

Takaisin blogiin