Tapaa Dagsmarkin kissalähettiläät 2023

Tapaa Dagsmarkin kissalähettiläät 2023

Tässä esittäytyvät vuoden 2023 brändilähettiläämme, jotka puhuvat kanssamme kotimaisen kissanruoan puolesta. Odotamme innolla kehräyksen käynnistävää yhteistyötä.

Brändilähettiläs Mella ja hänen kissansa

”Moi! Olen Mella, kohta kolmekymppinen kissanainen Oulusta. Kuvassa on yksi neljästä kissastani, Ramses. Tämä seniorikolli ehti elää pitkään yksin ulkona harhaillen ja nauttii nyt ansaittuja eläkepäiviä rakastettuna sisäkissana. Eläinsuojelutyö on jo vuosia ollut osa elämääni, ja olen tarjonnut väliaikaisen kodin yli sadalle kissalle. Kannanotot kissojen puolesta ovatkin olennainen osa sosiaalisen median julkaisujani.”

Seuraa Mellaa ja kissoja @catladymella

Brändilähettiläs Leena ja Matti-katti

”Hei! Olemme Leena ja Matti Jyväskylästä. Kotimaisuus on meille tärkeä asia, joten on hienoa jatkaa brändilähettiläänä myös tänä vuonna!

Matti on 2-vuotias norjalainen metsäkissa. Puuhastelemme paljon yhdessä, ulkoilemme kotipihassa ja retkeilemme luonnossa. Matti on matkustellut ympäri Suomea ja nähnyt niin Turun kauniin saariston kuin talvisen Levitunturin. Kesällä Matti rakastaa olla mökillä ja siellä yöllinen kärpästen metsästys on lempipuuhaa. Matti ulkoilee turvallisesti valjaissa, mutta pidemmillä retkillä on mukana reppu lepäilyyn. Hankimme juuri Matille rattaat, joista on mukava ihailla Jyväsjärven maisemia pidemmillä lenkeillä. Matille on tärkeintä yhdessä oleminen ja tekeminen.”

Seuraa Leenaa ja Mattia @matti__katti

Brändilähettiläs Marika ja Wilho

”Hei! Me olemme Marika ja Wilho. Wilho on 1,5-vuotias siperiankissa – rohkea, utelias ja energinen. Wilho pitää paljon ulkoilusta säällä kuin säällä. Hän ulkoilee omassa ulkoaitauksessaan ja perheen kanssa valjaslenkeillä omassa pihassa ja lähimetsässä. Kotona Wilho on mukana kaikissa perheen askareissa, eikä mikään jää häneltä huomaamatta.

Wilho on ollut aina hyvin tarkka ruoastaan, vain hyvänlaatuinen ruoka kelpaa. Dagsmark ILVES -märkäruoka on ollut pitkään suosikki ja märkäruokapussin rapina saa Wilhon hyvin nopeasti liikkeelle sikeästäkin unesta.”

Seuraa Marikaa ja Wilhoa @wilho_siberiancat

Brändilähettiläät Jenni ja Pekka sekä Morris

”Moi! Me ollaan Jenni ja Pekka Oulusta. Meillä on puolitoistavuotias siperiankissa Morris, joka on välillä hyvinkin vauhdikas nuori kolli.

Morriksen kanssa tulee harrastettua kaikenlaista ja pyrimmekin huolehtimaan päivittäisestä aktiivisuudesta. Me leikitään, opetellaan erilaisia taitoja tai temppuja ja ulkoillaan lähes joka päivä vähintään kerran. Ulkona käydään Morriksen ehdoilla ja jos on kovin kylmä tai muuten huono sää, ulkoilu jää usein lyhyeksi. Sade tai lumi ei Morrista hidasta, ja lumessa riehuminen on yksi lempipuuhista. Käymme myös aika ajoin kissanäyttelyissä. Reissujen myötä Morris on tottunut autoiluun ja tulee usein mukaan muillekin matkoille.

Aloitamme innokkaina uuden vuoden Dagsmarkin brändilähettiläinä. Olemme iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä sellaisen brändin kanssa, joka toimii vastuullisesti ja jonka tuotteet ovat kotimaassa valmistettuja. Kiva nähdä, mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan!”

Seuraa Jenniä, Pekkaa ja Morrista @siberian.morris

Tutustu vuoden 2023 koiralähettiläisiin
Takaisin blogiin