Dagsmark täyttää jo 6 vuotta

Dagsmark täyttää jo 6 vuotta

Me Dagsmarkilla olemme sekä kiitollisia että innoissamme siitä, että olemme jo kuudetta vuotta osa suomalaisten lemmikinomistajien arkea.

Tarinamme alkoi halusta tarjota koirille maistuva kotimainen vaihtoehto. Ja kuten siinä yleensä käy, nälkä kasvaa syödessä ja nyt myös kissat saavat nautiskella kotimaisella. Meistä on tärkeää toimia vastuullisen ja alkuperäjäljitettävän lemmikinruoan puolestapuhujana ja kotimaisen lemmikinruokatuotannon edelläkävijänä. Tämä ei olisi mahdollista ilman mahtavia kaksi- ja nelijalkaisia asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme.

Laura Strömberg ja Kerttu-mäyräkoira istuvat lattialla

Tule juhlimaan 6-vuotissynttäreitämme

Haluammekin kutsua sinut kakkukahveille perjantaina 11.11. klo 12–16 Mellilän tehtaallemme osoitteeseen Ysitie 387 A. Olemme varanneet tarjoilua sadalle ensimmäiselle ja lisäksi maistiaisia tassullisille vieraillemme. Paikalla myös popup tehtaanmyymälä, jossa herkullisia synttäritarjouksia. Huomioithan, että tällä hetkellä meillä ei ole esteetöntä kulkua.

Laura Strömberg
toimitusjohtaja
Dagsmark Petfood

Synttärien kunniaksi päätimme pitää viikon mittaiset pirskeet myös verkkokaupassamme. Kakun lisäksi puraisemme hintoja, koska haluamme pitää pöydän (tai siis ruokakupit) koreana. Synttäritarjoukset löydät verkkokaupastamme ja ne ovat voimassa 7. –13.11.2022.

Takaisin blogiin