Tutustu Dagsmarkin myyntitiimiin

Tutustu Dagsmarkin myyntitiimiin

Dagsmarkilla asiakkaiden tarpeet ovat keskeisessä roolissa. Myyntitiimissä toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa ja viedään tuttuja suosikkeja sekä kiinnostavia uutuuksia lemmikinomistajien saataville eri puolille Suomea. Annetaan myyntijohtaja Pasi Kivilahden ja myyntiedustaja Jouni Mesimäen kertoa hieman työstään!

Myyntijohtajamme Pasi Kivilahti

Dagsmarkilla myyntiin laittaa vauhtia Pasi. Iso osa työstä on lemmikkituoteryhmän kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa. Hän selvittää työssään asiakkaiden tarpeita ja pyrkii tarjoamaan niihin ratkaisuja. Pasin toimenkuvaan kuuluu niin mielenkiintoisten kotimaisten uutuuksien esittelyä ja myyntiä, kampanjoiden suunnittelua ja toimeenpanoa, tavoitteiden asettamista ja seurantaa kuin hinnoitteluasioitakin.

Parasta työssäni ovat asiakkaiden kanssa pidettävät yhteistyöpalaverit, joissa pääsemme kehittämään lemmikkituoteryhmää yhdessä. Meillä on tarjota hienoja kotimaisia tuotteita sekä osaamista tuoteryhmästä. Voittaminen markkinoilla kotimaisilla tuotteilla on myös mahtavaa ja siitä olemme saaneet nauttia viime vuodet.”

Pasi kuvailee Dagsmarkia energiseksi, aktiiviseksi ja kehittyväksi työpaikaksi. Vauhtia riittää, mutta niin riittää hauskuuttakin.

”Meillä on sopiva sekoitus kokeneempia ja nuorempia työntekijöitä sekä hyvä mix naisia ja miehiä. Vaikka tapaamme livenä harvemmin, työyhteisö tuntuu tiiviiltä ja jaamme viikon tapahtumat aina maanantaisin virtuaalisilla aamukahveilla. Mietimme myös yhdessä työyhteisön kehittämistä Laumahenki-hankkeen puitteissa muutaman kerran vuodessa.”

Vapaa-ajallaan Pasi viihtyy metsässä. Hänen harrastuksiinsa kuuluukin mm. metsästys.

”Siinä saa samalla olla tekemisissä koirien kanssa ja repussani kulkevatkin aina myös LUUMÄKI-hirvipuruherkut, jotka ovat mieleisiä tuliaisia kavereiden metsästyskoirille.”

Pasilla ei itsellään ole lemmikkiä, mutta hänen lähipiirissään kehrää Veeti-kissa.

”Veeti on 5-vuotias kissa, joka tuli hieman huonoista oloista. Sen vuoksi se on vähän arka silittelyille, mutta kehrää kummasti, kun hänet saa polvelle asettumaan.”

Myyntiedustajamme Jouni Mesimäki

Toinen Dagsmarkin myynnin avainhenkilöistä on Jouni. Hän vastaa myyntialueensa asiakassuhteista, myynnin kehittämisestä, kampanjoiden myynnistä sekä uusasiakashankinnasta.

”Dagsmark on hyvä työpaikka, jossa yrityksen arvot välittyvät tuotteisiin 100 %:sesti. Työyhteisö on rento ja mukava. Työssäni pidän erityisesti yhteistyöstä asiakkaiden kanssa ja kenttämyyntityöstä.

Kiireisen työn vastapainona Jounille toimii liikunta. Hän ei myöskään pelkää kylmää, vaan saa siitä lisäenergiaa.

”Harrastan kuntoliikuntaa ja salitreenejä. Talvella käyn virkistäytymässä avantouinnilla.”

Jounin kotoa löytyy karvaisia tassuttelijoita, jotka tunnetaan myös kotitiikereinä.

”Meillä hiippailee kotona kaksi kissaa, 8-vuotias Hessu ja 5-vuotias Samu. Hessu on niistä se isompi ja aikamoinen ahmatti.”

 

Takaisin blogiin