Uusia kasvoja Dagsmarkilla – Pasi Kivilahti aloittaa myyntijohtajana

Uusia kasvoja Dagsmarkilla – Pasi Kivilahti aloittaa myyntijohtajana

Elettiin 1980-luvun loppua, kun Pasi Kivilahti aloitti lemmikkiruoan myyntityöt Fazerilla. Tuohon aikaan Fazer toi maahan muun muassa Latz-kissanruokia ja Kennel-koiranruokia. “Olin lanseeraamassa isoja ruokabrändejä lemmikeille jo 30 vuotta sitten”, Pasi muistelee. “Myöhemmin kuuluisa ulkomuototuomari Kari Järvinen palkkasi minut Fazerin omistamaan lemmikkiruokayritykseen. Se oli menoa, ja siitä asti olen ollut lemmikkitoimialalla!”

Dagsmarkilla konkari-Pasi tulee tekemään sitä, minkä hän taitaa parhaiten: kantaa kokonaisvastuun myynnistä ja kehittää sitä. Kohinalla kasvava yhtiö tarvitsee myynnin erikoisosaajan, joten Pasi on tekijä paikallaan. Hän tuntee toimialan ja asiakkaat, tunnistaa uudet mahdollisuudet ja osaa kiertää sudenkuopat. Myyntijohtaja paiskii töitä yhdessä tiimin kanssa: “Uudet työkaverit ovat todella kivoja ja meillä on paljon erilaisia persoonia. Odotan kehittämistehtäviä innolla, mutta myös mahdollisuutta oppia uutta ja kehittyä itse.”

Kehittämistyö ja -tehtävät eivät yhtiöstä hetkessä lopu. Kuluneen kesän 2020 aikana tehtaamme muutti Karijoelta Loimaalle. Lisäksi saamme pian lisää vahvistusta tiimiimme, kun syyskuussa työnsä aloittaa vastuullisuuspäällikkö. Lemmikkitoimiala on jonkinlaisessa murroksessa eikä vanhat pelisäännöt enää päde. Kotimainen toimija voikin napata yhä isomman osan markkinasta. “Kilpailutilanne on ollut perinteisesti kahden globaalin jätin kauppa, joten Dagsmarkille kotimaisena, innovatiivisena, toimijana on varmasti tilausta”, Pasi toteaa. Hänen mukaansa kuluttajat ja asiakkaat arvostavat kotimaista yritystä, jonka tuotteet ovat vastuullisesti ja läpinäkyvästi tuotettuja. “Yhtiö aloitti liiketoimintansa koiran kuivaruoalla ja herkuilla. Niiden tuomalla tiedolla ja opeilla on hyvä laajentaa muihin segmentteihin lähitulevaisuudessa.” Pasi uskookin, että viiden vuoden kuluttua Dagsmark on suuri peluri niin kotimaisilla kuin eurooppalaisillakin markkinoilla.

Vapaa-ajallaan Pasi nauttii eläinten seurasta, vaikka kotoa ei omaa lemmikkiä tällä hetkellä löydykään. “Pidän yhtä lailla kissoista ja koirista, ja aiemmin perheessämme onkin ollut kissa. Nykyään harrastan myös metsästystä ystävien koirien kanssa”, hän kertoo. Monipuolisten lemmikkiverkostojensa kautta hän tietää kuinka tärkeä kotimainen ja laadukas vaihtoehto on niin koiran- kuin kissanomistajille. Työtään Dagsmarkilla Pasi odottaa innolla “Yhtiön kasvutarina on huikea ja on hienoa olla osa tiimiä”, Pasi päättää.

 

Takaisin blogiin