Skip to main content

Ostoskori

Kysymys kuulostaa yksinkertaiselta, mutta oikeasti se on kaikkea muuta. Tiedätkö, missä maassa kissasi ruoka on valmistettu ja mistä sen liha tulee? Entä millaisissa oloissa tuo kana, kalkkuna tai nauta on kasvanut? Entä millainen hiilitassunjälki siitä jää?

Vastaaminen ei ole helppoa, koska lemmikinruoan ja sen raaka-aineiden alkuperää ei ole pakko ilmoittaa. Me Dagsmarkilla haluamme muuttaa tämän. Haluamme sinun tietävän, mitä kissasi syö.

Suomalaista lemmikinruokaa vastuullisesti

Dagsmarkin kotimainen kissan märkäruoka on maukas ja proteiinipitoinen valinta ruokakuppiin. Märkäruokamakuja on kolme: Dagsmark ILVES (kana), Dagsmark TIIKERI (kana-kalkkuna) ja Dagsmark LEOPARDI (kana-nauta). Kaikki märkäruoat ovat viljattomia, eikä niissä ole soijaa, lisättyä sokeria tai säilöntä- ja väriaineita.

Kissanruokamme valmistetaan Loimaan Mellilässä suomalaisesta lihasta. Ne tehdään vastuullisesti, läpinäkyvästi ja jäljitettävästi. Meillä on oma vastuullisuusohjelma ja Ekokompassi-sertifioitu ympäristöjärjestelmä, johon kuuluu tietysti hiilitassunjälkemme vuosittainen laskenta. Tuotteissamme liehuu myös Avainlippu.

Paremman lemmikinruoan puolesta

Toimintamme lähti eläinrakkaudesta ja halusta tarjota omille lemmikeillemme puhdasta ruokaa. Kissanruokamme ovatkin syntyneet rakkaudesta noihin itsenäisiin, itsepäisiin, leikkisiin ja älykkäisiin eläimiin, jotka jättävät raapimisjälkiä huonekaluihin ja tassunjälkiä sydämiin.

Hyviä valintoja ruokakupilla

Dagsmark tukee vuosittain ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi tehtävää työtä. Olemme omistaneet vuoden 2021 suurille uhanalaisille kissapedoille eli lahjoitamme ILVES- ja TIIKERI-kuivaruokien vuosituotosta 2 % WildCats Conservation Alliancelle. Suojelukohteena ovat erittäin uhanalaiset amurinleopardit ja amurintiikerit. Näin kotien pikkusaalistajat pääsevät osaksi uhanalaisten kissapetojen suojelutyötä samalla nauttien kotimaisesta kissanruoasta hyvillä mielin.

Lemmikinomistajat voivat myös vaikuttaa Dagsmarkin seuraavan hyväntekeväisyyskohteen valintaan antamalla äänensä somessamme loppuvuodesta. Valitsemme tuolloin kotimaisen lahjoituskohteen vuodelle 2022.

Tutustu Dagsmarkin kissan märkäruokiinLue lisää vastuullisuudesta
1