Koirat ja ruokinta

#kotimaastakoiralleni

Koirille, jotka arvostavat kotimaista

Dagsmarkin kotimaisiin koiranruokiin kuuluu maistuvia kuivaruokia sekä purutuotteita, jotka laittavat hännät vispaamaan. Ammattilaisten huolella suunnittelemat ruoat on valmistettu laadukkaista raaka-aineista koirasi hyvinvointia ajatellen. Kuivaruokamme ovat maukkaita sekä proteiinipitoisia, ja ne sisältävät koirasi tarvitsemat kivennäisaineet ja vitamiinit. Käytämme koiranruoissamme kotimaista kanaa ja kalaa sekä vatsaystävällistä kauraa ja ravintorikasta perunaa. Purutuotteissamme pureskellaan kotimaista nautaa sekä pohjoismaista villinä vaeltavaa hirveä. 

Tutustu raaka-aineisiimme
Ruokapakkauksen ikoni, pussi, pinkki

Kuivaruokamme valmistetaan kuivatuista ja jauhetuista raaka-aineista, jotka puristetaan nappuloiksi.

Raaka-aine ikoni, menulista, pinkki

Kuivaruokamme sisältävät 25–37 % kuivalihaa.

Pakkaus ikoni, avoin laatikko, pinkki

Kuivaruoka säilyy parhaiten sen omassa pakkauksessa suojattuna kosteudelta ja lämpötilan vaihteluilta.

Ei säteilytetty ikoni, pinkki

Purutuotteita ei ole valkaistu tai säteilytetty.

Hammastuotteen ikoni hammasharja, pinkki

Hammastikkurilan vaikuttava aine on natriumhexa­metafosfaatti, joka vähentää plakin muodostumista.

Kierrätys ikoni, kolmion muodossa kiertävät nuolet, pinkki

Kaikki pakkauksemme voi kierrättää muovin keräyksessä.

Pikkukoirien makutakuu

Maku ei ole pieni juttu, vaikka koira olisikin! Dagsmark EIRA-, LEVI- ja HANKO -kuivaruoilla on kaikilla makutakuu. Jos jostain ihmeen ja kumman syystä nämä herkkuruoat eivät maistuisi pikkukoirallesi, saat rahasi takaisin.

Tutustu makutakuuseen

Vastuullisesti valmistettu

Me Dagsmarkilla haluamme näyttää esimerkkiä vastuullisena koiranruokavalmistajana. Uskomme, että niin eläinten kuin ihmisten hyvinvointi lähtee vastuullisista teoista, ja siksi vastuullinen tuotanto onkin meille sydämen asia.  

 Meillä on oma vastuullisuusohjelma, laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain ja olemme avoimia tuotantoprosesseistamme. Käytämme tehtaallamme uusiutuvaa energiaa ja pyrimme pienentämään sekä päästöjä että hävikkiä. Myymme verkkokaupassamme satunnaisesti myös II-laadun tuotteita ja koe-eriä.  

Lue vastuullisuudesta

Tuotteidemme alkuperämaa on aina Suomi ja tuotteillamme on Avainlippu-merkki. Käytämme kotimaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista. Joskus kuitenkin joudumme turvautumaan joidenkin raaka-aineiden osalta luotettaviin ulkomaisiin kumppaneihimme, esimerkiksi jos tarvitsemaamme raaka-ainetta ei saa Suomesta.

Avainlippu-merkki, kertoo kotimaisesta tuotteesta

Asiakaskokemuksia

"Aavistuksen" nirsoilevaksi ryhtynyttä mäykkypoika Hulkia on yritetty jekuttaa syömään vaikka ja mitä, mutta ei kelpaa. Nyt löytyi vihdoin raksut, jotka lapselle maistuu! Jo ruokapurkin avaaminen tuoksuu selkeästi niin hyvälle, että kaveri ilmestyy kiireesti keittiöön odottamaan. Olemme todella tyytyväisiä!

Saara & Hulk

Nekun turkki on kuin silkkiä. Syönyt Hämettä kohta vuoden.

Pirkko L.

Näyttelyitä kiertävän villakoiran karva kiiltää ja sen laatu on parantunut! Myös jätösten koosta näkee, että ruoka imeytyy! Nappulat myös häviävät nopeasti kupista eikä niitä valikoida lihan joukosta.

Laura A.

Kiitoksia ihanasta laaturuuasta, meidän nirppanokka veteli kupin tyhjäksi. Kerrankin löytyi maistuva ruoka!

Sanna

Ruoka maistuu erinomaisesti molemmille. Täytynee lähteä isomman säkin ostoon. Kiitos!

Riikka

Kymmenvuotias mäyräkoirauros Rudolf ei ole suostunut syömään kuivamuonaa kahdeksaan vuoteen. Ravinto on koostunut yleensä tuorelihasta sellaisenaan tai paistettuna. Ostin ihan sattumalta Eira-ruokaa ja hyvin maistui. Meidän perhe oli vähän ihmeissään, mitä juuri tapahtui. Vahva suositus Rudolfilta, täytyy olla hyvää!

Harri