Koirat

#kotimaastakoiralleni

Kaikki alkoi koirista

Perustimme Dagsmark Petfoodin, sillä halusimme ruokkia omat koiramme kotimaisella kuivaruoalla. Vuodet ovat opettaneet meille, miten valmistamme parasta mahdollista lähiruokaa myös sinun koirallesi.

Koiranruokamme ovat ammattilaisten suunnittelemia, ja olemme ylpeitä reseptiikastamme. Dagsmark-tuoteperheeseen kuuluu niin herkullisia kuivamuonia kuin purutuotteitakin. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista, kotimaisista, raaka-aineista koirasi hyvinvointia ajatellen. Kuivaruokamme valmistetaan mm. kalasta, kanasta ja kaurasta ja purutuotteemme mm. hirven ja naudan nahoista.

Kuivaruokamme ovat maukkaita ja proteiinipitoisia, ja olemme valinneet niihin sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Ne sisältävät myös koirasi tarvitsemat kivennäisaineet ja vitamiinit. Purutuotteista löydät koirallesi niin pidempikestoista purupuuhaa kuin päivittäiseen herkutteluun soveltuvia, ravintoarvoltaan matalia, purutikkuja.

Vastuullisuus

Me Dagsmarkilla rakastamme kissoja ja koiria, mutta rakkaus ei yksinään riitä. Uskomme, että eläinten ja ihmisten hyvinvointi lähtee vastuullisista teoista, ja siksi vastuullinen tuotanto onkin meille sydämen asia.

Arkisia vastuullisuustekojamme ovat esimerkiksi hävikin ja päästöjen pienentäminen, käytämme esimerkiksi uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Myymme verkkokaupassamme satunnaisesti II-laadun tuotteita ja koe-eriä. Laskemme hiilitassunjälkemme vuosittain ja teemme korjaavia toimenpiteitä laskennan perusteella.

Avainlippu

Tuotteidemme alkuperämaa on aina Suomi, minkä voit todentaa jokaisesta pakkauksestamme. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä.

Avainlippu-merkki, kertoo kotimaisesta tuotteesta

Koiran kotimainen kuivaruoka ja purutuotteet

Ruokapakkauksen ikoni, pussi, pinkki

Kuivaruokamme valmistetaan kuivatuista ja jauhetuista raaka-aineista, jotka puristetaan nappuloiksi.

Raaka-aine ikoni, menulista, pinkki

Kuivaruokamme sisältävät 25-37 % kuivalihaa.

Pakkaus ikoni, avoin laatikko, pinkki

Kuivaruoka säilyy parhaiten sen omassa pakkauksessa suojattuna kosteudelta ja lämpötilan vaihteluilta.

Ei säteilytetty ikoni, pinkki

Puruherkkuja ei ole valkaistu tai säteilytetty.

Hammastuotteen ikoni hammasharja, pinkki

Hammastikkurilan vaikuttava aine on natriumhexa­metafosfaatti, joka vähentää plakin muodostumista.

Kierrätys ikoni, kolmion muodossa kiertävät nuolet, pinkki

Kaikki pakkauksemme voi kierrättää muovin keräyksessä.

Asiakaskokemuksia

"Aavistuksen" nirsoilevaksi ryhtynyttä mäykkypoika Hulkia on yritetty jekuttaa syömään vaikka ja mitä, mutta ei kelpaa. Nyt löytyi vihdoin raksut, jotka lapselle maistuu! Jo ruokapurkin avaaminen tuoksuu selkeästi niin hyvälle, että kaveri ilmestyy kiireesti keittiöön odottamaan. Olemme todella tyytyväisiä!

Saara & Hulk

Nekun turkki on kuin silkkiä. Syönyt Hämettä kohta vuoden.

Pirkko L.

Näyttelyitä kiertävän villakoiran karva kiiltää ja sen laatu on parantunut! Myös jätösten koosta näkee, että ruoka imeytyy! Nappulat myös häviävät nopeasti kupista eikä niitä valikoida lihan joukosta.

Laura A.

Kiitoksia ihanasta laaturuuasta, meidän nirppanokka veteli kupin tyhjäksi. Kerrankin löytyi maistuva ruoka!

Sanna

Ruoka maistuu erinomaisesti molemmille. Täytynee lähteä isomman säkin ostoon. Kiitos!

Riikka

Kymmenvuotias mäyräkoirauros Rudolf ei ole suostunut syömään kuivamuonaa kahdeksaan vuoteen. Ravinto on koostunut yleensä tuorelihasta sellaisenaan tai paistettuna. Ostin ihan sattumalta Eira-ruokaa ja hyvin maistui. Meidän perhe oli vähän ihmeissään, mitä juuri tapahtui. Vahva suositus Rudolfilta, täytyy olla hyvää!

Harri